|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μου τις ειχες στειλει σε πμ αλλα δεν τα κραταω. τι γινεται λοιπον με τον αρσενικο(πιστευω πως ειναι) με τις καθετες ριγες? δεν ειναι περιεργο?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου συνονοματε και σχεδον γειτονα!!θα συμφωνησω και εγω για τις πετρες και μπορω να πω οτι θα ηταν μαλλον καλυτερα αν εβαζες και ακομα περισοτερες!!!maingano kai labidο που μπορω να βρω??εχω παει σε αρκετα μαγαζια και δεν μπορω να βρω...τα περισοτερα εχουν βεβαια labido αλλα δεν εχουν αρκετα και ειναι και πολυ μωρα....maingano δεν εχω βρει πουτηενα μεχρι στιγμης!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτοι ειναι οι γωνεις απο τα maigano που πειρες απο τον tdinosauro
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, ανακαλύψαμε όλο το γενεαλογικό δέντρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εστειλα φωτο γιατι τα αγωρασα εγω απο τον tdinosauro πριν μερικες μερες και μαζι με αυτα πειρα και 2 μικρα maigano θυλικα λογικα απο την ηδεια γεννα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να σου πω απλως να υποθεσω οτι αναμεσα στα τοσα ψαρια που γεννιουνται ολο και καποιο μπορει να εμφανισει κατι διαφορετικο
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο ενα απο τα 5 εχει παρει τοσο εντονο μαυρο τα αλλα τα περιμενουμε. τα ψαρακια ειναι 4 μηνων τωρα.
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
300 λιτρα malawi | omegka | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 05-04-10 20:17 |
125 λιτρα malawi! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 25-05-08 00:57 |
300 λιτρα malawi | grkts | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 23-02-08 22:25 |
120 λιτρα malawi αρχη | Mary-z | Malawi | 7 | 20-01-08 10:07 |