|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδια,
Ως τρελος φαν κ εγω πλεον των "ουρανιων μας τοξων", θα ηθελα τις συμβουλες σας για συνδυασμο κοπαδιου neon dwarf με αλλα ειδη σε 180λτ φυτεμενο! υ.γ.Εχω καποια επιλογη απο κιχλιδες; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε τι τιμες νερου;
Σε ενδιαφερει ενα ενυδρειο προς το βιοτοπικο με συγκατοικους απο Ασια /Ωκεανια ή ο,τι ναναι φτανει να ταιριαζουν μεταξυ τους; |
|
||||
|
||||
![]()
Με ενδιαφερει ενα βιοτοπικο περιβαλλον Ασιας/Ωκεανιας, με ph7.2 και kh 14. Εννοειται να συμβιωνουν αρμονικα κ να μπορω να εχω κ γεννες χωρις παρατραγουδα!
|
||||
|
||||
![]()
Μηκος ενυδρειου?
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα για κιχλιδες δεν θα το ελεγα!!!εγω με τις μελανοτενιες εχω ιριαθερινες και θα βαλω και ψευδομουγκιλ!!!αλλωστε και τα λιτρα σου δεν επιτρεπουν και πολλα πολλα!!!τι μηκος ειναι???
------------------------- ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georod7 : 30-04-11 στις 15:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
92 πλ
41μηκ 53υψ
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο το μηκος εαν εχεις ηδη τις praecox θα μπορουσες αν εβρισκες να βαλεις και ενα μικρο κοπαδι (6 ατομα) mel. macculochi.
Ενναλακτικα μια 8αδα ps. furcatus και 2 ζευγαρακια tateurndinas. Aν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου,να το συζητησουμε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- furcatus βρηκα!!! Tateurndinas που θα βρω ομως;;;;
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 01-05-11 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διαθεσιμα και τα 2 ειδη στο water inn.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδυασμοι ψαριων | megle | Ζωοτόκα | 12 | 30-04-10 12:10 |