|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά γνωρίζει κανείς την μάρκα ενυδρείων WAVE ? Ψάχνομε γενικά για νέο 400+ ενυδρείο και βρήκα αυτό . Μου είπαν ότι είναι Ιταλικής κατασκευής, αλλά πέρα από αυτό θέλω να μου πει την γνώμη του όποιος γνωρίζει ... thanks
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι απο οσο ξερω Ιταλικα ειναι, ειχε και το Petcumulus αλλα τωρα δεν τα εχει δεν ξερω γιατι. Καλα πρεπει να ειναι παντως, κατι παραπλησιο σε Juwel!
|
|||
|
|||
![]()
εχω στη κατοχη μου ενα με διαστασεις 120χ44χ57 το εχω κανα διμηνο τι να πω καλο δειχνει στιβαρη κατασκευη το παχος των τζαμιων φαινεται ικανοποιητικο εχω βεβαια χρησιμοποιησα μονο τη γυαλα τα παρελκομενα του δηλαδη το φιλτρο του επειδη ειναι εσωτερικο δεν το χρησιμοποιησα ουτε τη βαση του γιατι το εβαλα σε δικο μου επιπλο ο φωτισμοσ ειναι τ8 2χ30 watt tropical river
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό που σκέφτομαι να πάρω εγώ έχει διαστάσεις 150 χ 55 χ 60 |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο που εχω εγω για κοντρες εχει το καπακι δηλ το πλαισιο του καπακιου δεν βγαινει ειναι σαν τελαρο μεσα δεν εχει τιποτα
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανένας άλλος παιδιά ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα κανένας βρε παιδιά?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το ιδιο ενυδρειο με αυτο που θελεις να παρεις.Τρεχει εδω και 2,5 χρονια θαλασσινο χωρις προβλημα μεχρι στιγμης.Και λεω μεχρι στιγμης γιατι οταν το αγορασα εσταζε απο την πρωτη μερα.Η εταιρια το πηρε για επισκευη αλλα εσταζε παλι.Οποτε μου εφεραν ενα καινουριο και το προβλημα λυθηκε.
------------------------- Υποψιν οτι την επισκευη την δεχτηκα μεχρι να ερθει το νεο απο Ιταλια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagos : 26-04-11 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην τον τρομαζεις τελειως...!! μπορει και να ετυχες σε ελατωματικο...
|
|||
|
|||
![]()
Με τρόμαξε ήδη χααχχαχααχ
![]() Ρε παιδιά ρίξτε καμιά πρόταση γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ... Για RIO 400 το ξεχνάω γιατί ξεφεύγει πολύ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανά από την αρχή. Ερώτηση για ενυδρείο. | spartac | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 04-03-11 20:19 |
Ερώτηση για λάμπες σε νέο ενυδρείο | Lazlo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-10-09 18:20 |
Ερώτηση για νέο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-05-09 20:55 |
Ερώτηση για νέο ενυδρείο | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-10-07 06:49 |
Ερώτηση για νεο ενυδρείο... | AXEL | Malawi | 5 | 06-09-07 10:41 |