|
||||
|
||||
![]()
οπως λεει και ο τιτλος υπαρχει υγρασια στον θερμοστατη
τι μπορει να φταιει?και τι μπορω να κανω? οι προτασεις για αγορα καινουριου απορριπτονται γιατι δεν υπαρχει σαλιο πλεον |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω επισκευασει αρκετους, αλλα να εχεις υπ'οψη σου οτι δεν ειναι καλο να βασισεις πανω του την ζωη των ψαριων σου. Μονο σε ελεγχομενες συνθηκες θα το συνιστουσα. Αν κολλησει ανοιχτος (σε λειτουργια) τα ψαρια σου θα γινουν ψαροσουπα, αν δεν εισαι εκει να το παρεις χαμπαρι. Αν κολλησει κλειστος τωρα, το νερο θα παρει την θερμικρασια του χωρου. Το ποσο γρηγορα, εξαρταται κυριως απο το μεγεθος του ενυδρειου, και ποσους βαθμους διαφορα εχει απο την θερμοκρασια του χωρου. Προσπαθησε παντως να τον σηκωσεις λιγο πιο ψηλα.
|
|||
|
|||
![]()
Και σε ρώτησα, θερμοστάτη έχεις??? Το ίδιο προβλημα είχα και γω πριν δυό βδομάδες περίπου με έναν jager και τώρα είμαι ευτυχώς με την καβάτζα!! Αυτόν με την υγρασία πλέον τον χρησιμοποιώ μόνο για ζέσταμα νερού αλλαγής και εννοείται όχι πλήρη βύθιση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που πιστευω ειναι μηπως ειναι απο την διαφορα θερμοκρασιας |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι να σου πω..Εγώ τον είχα βυθισμένο μέσα στο νερό ολόκληρο και το παρατήρησα ξαφνικά για πρώτη φορά και τον έβγαλα μη γίνει καμιά στραβή( σχηματισμός σταγόνας εσωτερικά και κύλησής της στην αντίσταση). Τώρα άμα γίνει όταν θα τον έχω στον κουβά με νερό αλλαγής, μικρό το κακό..
|
||||
|
||||
![]()
επειδη για την ωρα δεν υπαρχει φραγκο θα μεινω με αυτον και οταν μπορεσω θα παρω καινουριο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://cgi.ebay.de/100W-Automatic-Aquarium-Fish-Tank-Heater-up-100L-/280634047283?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item4157 17bb33 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπερβολικη υγρασια...λυσεις?? | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 23-10-10 12:35 |
Χωρις θερμοστατη.... | imichal | Malawi | 19 | 12-02-09 09:24 |
SOS! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ! | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 04-04-08 08:39 |
σχετικη υγρασια στο καπακι του ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-02-08 08:41 |
ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 27-03-07 23:15 |