|
|||
|
|||
![]()
Και αντί για κουλουράκια θα έχουμε.... σαλιγκάρια???
![]() ![]() ![]() Τι ώρα είναι για την Κυριακή? Αν είναι θα σας έχω και πακέτο-πληροφορίες για τον εναλλακτικό πάροχο της ΔΕΗ (μιας και σήμερα υπέγραψα το συμφωνητικό μου)... για όποιον θέλει να γλυτώσει μερικά ευρώπουλα από τον λογαριασμό του... |
|
||||
|
||||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis Κλεόβουλος ![]() (όποιος θέλει "Ροκ Α Μπίλυ" ή "Ψάρια της Ελλάδας" να το πει για να τα φέρω μαζί με τα υπόλοιπα) |
|
||||
|
||||
![]()
? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
Κώστα μαζι με τον θερμοστάτη αν μπορείς φέρε και 3-4 ρεντ τσερυ. Οχι παραπάνω! Εχω μια αρσενική που θέλει παρέα! ![]() ![]() Σακη αν μπορείς να μου φέρεις μερικες απο τις σνοουμπωλ! Ζητώ διότι το συζητούσαμε την προηγούμενη φορά στο λεζαμιζ. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν πειράζει! ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θέλω !!! αυτό με τα ψαράκια !!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΜπαρμπαΚλεόβουλε! Πες καμιά τιμή! Βάλε κανένα site! Το άλλο που έβαλες δεν είχε φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tsoum;533446]? Ψαρια της Ελλαδας; Για δωσε κάποια λεπτομέρεια αν μπορείς.
είναι πλήρης οδηγός για τα 476 είδη ψαριών που ζούνε στις ελληνικές θάλασσες. Φωτο, επιστημονική και κοινή ονομασία, περιγραφή, μέγεθος, διατροφή, βιότοπος, σπανιότητα και άλλα.. Ιλουστρασιόν χαρτί,προσεγμένη έκδοση γραμμένη με απλό αλλά και επιστημονικό τρόπο, απο έναν φυσιολάτρη ερασιτέχνη ιχθυολόγο. Μπάρμπα-Πάνο άλλες λεπτομέρειες απο κοντά ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 07-01-11 στις 17:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι κι εγώ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Κλεόβουλος;533458]
Παράθεση:
Λές το επόμενο να είναι αλμυρό;;;;;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριακή 9/1 ώρα 12:00
Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι λέγαμε την προηγούμενη φορα! Είχες πει, να σου πω για την επόμενη φορά! Όχι;
Χαραμαδα απαξιώ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Χαραμάδας red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέφω αύριο στην Θεσσαλονίκη από τις ολιγοήμερες διακοπές μου και θα είμαι και εγώ παρόν στην συνάντηση της Κυριακής με πολλά κλαδέματα.
Ψαρομούριδες μου λείψατε, και όσοι είναι να ρθείτε την Κυριακή και δεν δηλώσατε συμμετοχή, καλά είναι να δηλώσετε ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 |
|
|||
|
|||
![]()
Πωπω, πάλι δεν θα έχουμε να κάτσουμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω ο Κωμπόστας να θυμηθεί να πάρει τηλέφωνο να κλείσει για να μην είμαι πάλι στο διάδρομο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
συνήθως έχει χώρο δίπλα στους μπισκοτοπεριέκτες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού ξεπεράσαμε ήδη τα 20 άτομα, θα κλείσω στην έξω πλευρά, να ανοίξουμε και κανένα πλαστικό, για να μην έχει πολύ κάπνα.
Σόρρυ Άλεξ, δεν θα ξαναγίνει. Α ρε Κώτσο λεξοπλάστη, άκου "μπισκοτοπεριέκτες" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταματα να τρως χοιρινα κοψιδια βραδιατικα να χωραμε!!
Ο Χαραμαδας μονο απο Μπαλλη τρωει και διατηρει την φορμα του!! |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ο γνωστός χασογκόλης? Που έχει κοκορετσερί, σπληναντερί και κοψιδερί ετούτος?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπραβο Κωστα!!! ![]() Σ`αυτο το καζανι θελουμε να βαλουμε τον Tsoum!! Θα χορτασει ολη η Χαριλαου και Πυλαια μαζι!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελικά από τον Μπαλή βρεθήκαμε στον Τσαρούχα... μπορεί οι Αρειανοί να μην κατέχουν το τόπι, αλλά στην γαστριμαργία... ρισπέκτ |
|
||||
|
||||
![]()
90% θα ερθω μαζι με jiraiya Κικη Θαλεια Μωρο 1 με καροτσι + Μωρο 2 με καροτσι
οποτε κωστα κρατα εξω χωρο και κρατα μου την θεση που σου ειχα πει για να χωρανε καροτσια (αμα ο καιρος δεν ειναι καλος πολυ κρυο βροχη ή εχει ξανα καπνα σαν last time ακυρο) |
|
|||
|
|||
![]()
Χαραμάδας
red rubin drbig kingrim tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι ΟΚ, καροτσομπαμπάδες, το τελευταίο τραπέζι κρατημένο παιδιά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ααααα χμμ, πελάαααατες μου! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ισως ειμαι και εγω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, θα 'ρθω και γω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαλίγκαρους έχω μερικούς για δώσιμο , αν θέλει κάποιους μου λέτε..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και σε περίπτωση που μου φτάσουν οι δικοί μου, τους δίνω εγώ σε όποιον θελήσει... ------------------------- τελικά η υπομονή είναι όντως αρετή.... σαλίγκαρους, τα κελύφη ή όχι? Αν είναι τα κελύφη, ισχύει αυτό που έγραψα πριν.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη QS-Plan : 08-01-11 στις 14:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |