|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι κομπλε...τελειο ενυδρειομε το καλο οι νεοι κατοικοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο περιμενω να το δω και με τα ψαρακια μεσα....
![]() ![]() και παλυ μπραβω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε μας εσκασες αδερφε μου!!!
αντε και καμια με γεματο ενυδρειο και φωτισμο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια... ολους εκτως απο του Πανο που με πριζει....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση μια ερωτηση τα ψαρια ποτε υπολογιζεις να τα βαλεις μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() βασικα τα μισα τα εχω σπιτι και τα αλλα θα ερθουν μολις πω του μανθου που τα φιλοξενει.... λογικα απο εβδομαδας θα μπουν σταδιακα....
|
||||
|
||||
![]()
ακομα γεμιζεις ?????
αντε βρε αντε τρωω τα νυχια μου απο την αγωνια σημερα εχω φτασει στα ποδια βαλε καμια φωτο γεματο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην μας τα κρυβεις.... ![]() ![]() σε λιγο παω βολτα... καλα ειναι το γεμισμα παλι.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκορδα σκορδα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανασηηηηηη,που εισαι???δωσε καινουριες φωτο στον λαο
![]() ![]() αντε βαλε πολλες να εχουμε να χαλβαδιαζουμε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!! δεν σας ξεχασα βρε...
![]() ![]() κανω ενα διορθωμα στην τρυπα τις εξαγωγης που μου βγηκε καπος χαμηλα ![]() ![]() ![]() εχω βαλει αντιστασεις να φτιαξω θερμοκρασια και ενα κυκλοφοριτη για να μην εχω στασιμο το νερο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πωπω τι εχεις κανει καλε μου!!!!! μπραβο σου και χαρας το κουράγιο σου!!!!!!! τι να πω; αφωνη.....περιμενω φωτο σου με τα ψαράκια, όπως όλοι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη δουλια εχεις κανει, και προσεκτικη,οπως φαινετε.και για μενα εμπνεει μια σιγουρια το ξυλινο, φανταστικο .Με γεια και καλογεμιστο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χθες εβαλα και λιγες βαλλισνεριες αλλα δειχνουν πολυ λιγες και κοντες ![]() ![]() συντομα περιμενω κι αλλες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμενω να μπουν τα φυτα!!!! αν δεν μπουν τα φυτα πριν τα ψαρια θα γινουν μαρουλακια.... θα ανεβασω φωτο το βραδυ, μην λειπεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εε..λειπω....σε αδεια ειμαι και δε πολυμπαινω...θα κανεις κανενα καλο; επιλεγεις τις πιο ακαταλληλες στιγμες....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα θα ξεκινησω θεμα στην παρουσιαση του ενυδρειου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποπο! Θαναση... δεν παει αλλο, θελουμε φοτο, πολλες φοτο!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!!εβγαλα μερικες φωτο και σας τις δειχνω....
οι φωτο εδω ειναι οι τελευταιες μιας και το ενυδρειο κατασκευαστηκε... σε λιγες μερες θα κανω κανονικη παρουσιαση στην κατηγορια για τα νταμαρια... οποτε ραντεβου εκει σε λιγο... ![]() ![]() οπως βλεπετε στις φωτο εβαλα λιγη βαλλισνερια ( λιγη για το ενυδρειο μου ) και την ανουμπια που ειχα.... περιμενω να ερθουν κι αλλες βαλλισνεριες για να βαλω να παρει ζωη το χρωμα του ενυδρειου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε μεγαλεία!!!!!!!!!!!!Συγχαρητήρια !!!!!!!!!¶ψογος από όλες τις πλευρές!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
θαναση πολυ ωραιο το αποτελεσμα........
![]() ![]() ![]() περιμενουμε και φωτο με τα ψαρακια....... υγ οντως οι βαλσινεριες φενοντε λιγες........ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!! ολους!!
οι βαλλισνεριες οντως δειχνουν λιγες και κοντες και φανταστειτε οτι ειναι 3 γλαστρακια γεματα γεματα... ![]() ![]() γι αυτο ζητουσα βαλλισνεριες απο οποιον ειχε... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια κι από εμένα! Το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο. Από αισθητικής άποψη είναι ένα από τα ελάχιστα ελληνικά ενυδρεία ιδιοκατασκευής (όσα έχω δει στο ίντερνετ) που ρίχνει σκόνη σε πολλά εργοστασιακά. Από άποψη κόστους, ούτε συζήτηση.
Πέρα από τις ευχές για το ενυδρείο πρέπει να σε συγχαρώ και για την παρουσίαση. Είναι ένα διαδικτυακό μάθημα και πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς. ΣΆ ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ευχομαι με τον καιρο ολο και περισσοτεροι να μην φοβηθουν ενα ξυλινο ενυδρειο.
να τονισω να μην το φοβηθουν, αλλα οχι επιδη με τα ξυλα βαζεις βιδες και κολλες να παραμελλησουν την κατασκευη σε προσοχη.... η κατασκευη πρεπει να γινει με την αναλογη προσοχη!!! μονο τοτε ολα θα πανε καλα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |