![]() |
#1 |
ποια η διαφορα?
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα
εχω ενα φιλο που θελει να βαλει κιχλιδες αφρικης και θελει στο πατο ασπρη αμμο. ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα του αραγωνιτη και του αμμοχαλαζια? τα υπερ και τα κατα? το ενα εχει 25 ευρω και το αλλο 5ευρω ![]() εσεις τι θα βαζατε?
|
|
||||
|
||||
![]()
O αραγωνίτης ανεβάζει την σκληρότητα του νερού, ενώ η χαλαζιακή άμμος είναι ουδέτερη και δεν επηρεάζει το νερό.
Μπορείς να ανακατέψεις χαλαζιακή άμμο με αραγωνίτη.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βάλεις μια οποιαδήποτε ασβεστολιθική άμμο, όχι απαραίτητα αραγωνητή... Έτσι κι αλλιώς η βρύση βγάζει σκληρό νερό...
|
||||
|
||||
![]()
Με το νερό της Θεσσαλονίκης βάζεις το πιο φτηνό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα πετ σοπ που πηγα μου ειπαν οτι ο χαλαζιας μετα απο λιγο καιρο κιτρινιζει και γινετε χαλια και δεν ειναι τοσο καλος
εσεις τι λετε γιαυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Και ο αραγωνιτής που είχα, αλλα και ο χαλαζίας κιτρινίζει... δεν είναι απο την άμμο, ειναι απο τα περιτοματα, υπολειματα και αλγη...
Εγω το τανγκανίκα που είχα ήταν με αμμο χαλκιδικής, και αυτό θα έκανα και στην θεση σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ΠΟΙΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ? | NIKOL_GOUV | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 01-10-09 20:45 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
ποια ειναι η διαφορα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-09-08 23:25 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |