|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα γραφεις!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Δεν πας καλα καθολου καλα ![]() ![]() ![]() ![]() ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aστο...το παρακολουθω το θεμα σιωπηλα...μαζευτειτε λιγο οι αντρες γιατι στο τελος το μονο που θα ερχεται στις συναντησεις και θα ειναι γενους θυληκου θα ειναι ''οι βαλισνεριες'' ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλους σας
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα τέλειο....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμμμ.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά μην τα καταφέρουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tο νου σου Λεωνιδα...σε λιγες ωρες ερχομαστε..αμα φυγουμε και λειπει κανενα ξυλαρακι απο το ενυδρειο σου μην ξαφνιαστεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μιας και την κυριακη θα ερθω στην συναντιση εχω πολλα μηλοσαλιγκαρα να φερω, επισης εχω λιγο κερατοφυλο καμια ανουβια νανα και αν προκηψη και τιποτε αλλο.απλα πειτε ποσα σαλιγκαρια να φερω οσοι θελετε μπορω να τα φερω και ολα....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα ήθελα τη ανουμπία νάνα!!
Θα έρθω στη συνάντηση!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια θα φερω πολλα πιστευω να φτασουν για ολους.
τρεις ανουβιες εβγαλα τελικα μια εχει κλεισει ο drbig μια ο Αλέξης6 και μια ο Χρήστος δεν ειναι και πολυ μεγαλα τα κοματια γιατι δεν τις εχω και πολυ καιρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα φέρω 2 ancistrus sp3 μικρούλια.
όποιος θέλει μου λέει!! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θελω κ γω κανα 4-5 μηλοσαλιγκαρα αν υπαρχουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν θέλει κανείς 2 σκαλάρια, πείτε μου να τα φέρω. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
bokosta ελπιζω να αφησεις κ για εμας τους νεους που θα ερθουμε κανενα κλαδεματακι!!!γιατι σ εχει φοβηθει το ματι μου μ αυτα που βλεπω!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και ομως αργησε...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και περιμενω απαντηση.. ![]() ![]() ![]() ------------------------- οκ θα σου φερω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6981giwrgos : 27-10-10 στις 12:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε όχι, σας άφησα σχεδόν μισή ώρα, τι άλλο θέλετε???
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι και πιο παλιος!!!πρωτη φορα θα ερθω σε συναντηση!!οποτε....στους νεους την πρωτη φορα κανετε ολες τις χαρες!!για να ξαναερθει...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος, ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι ανουβιες εχουν κλεισει αλλα μπορει να βγενει αλλη μια.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τσακώνεστε, έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση , τα σπ3 για δώσιμο είναι 3 οπότε θα πάρει τα δύο ο Κώστας και το ένα ο 6981giwrgos...
Κώστα τα σκαλάρια τι μέγεθος έχουν?? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Αλεξ, τα σκαλάρια είναι γύρω στα 7-8 εκατοστά, είναι από γέννα, πριν από κανένα 6μηνο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |