|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδιά....
σε ένα ενυδρείο 100λτ έχω 2 πολύ όμορφα firemouth. θέλω να προσθέσω μερικά φυτά αλλά έχω δύο θέματα. 1ον. ποιά φυτά ΔΕΝ τρώνε οι κιχλίδες ωστε να μην έχω απώλειες. και 2ον. δεν είχα κάνει πρόβλεψη με υπόστρωμα.. οπότε θα έχω προβλήματα; ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
με ευκολα φυτα δε θα εχεις προβλημα
βαλε ανουμπιες και γενικα χωντροφυλα φυτα κανα εχυνοδορο
|
||||
|
||||
![]()
Και valisneria μπορεις να βάλεις δεν έχει κανένα πρόβλημα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και κερατοφυλλο μπορεις να βαλεις ... Γενικα αν ταιζεις τις κιχλιδες σου σωστα και καλα (οχι υπερβοληκα) Μπορει να εχεις πολλες επιλογες.. Εγω ειχα βαλει και Apple Snail και δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε
![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα firemouth δεν θα στα πειράξουν.Μπορεί σκάβοντας να στα ξεριζώσουν αλλά αν τα τοποθετήσεις σωστά(πχ βάλε καμμιά πέτρα γύρω απο τη ρίζα)δεν θα έχεις πρόβλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα ζευγάρι σε 120 λίτρα μαζί με σουμπουλάτες, καμπόμπες, μπακόπες εβγκέρια ντένσα, βαλισνέριες, μικράνθεμουμ, λευκοκέφαλα, κερατόφυλλο, πίστια και λιμνόμπιουμ. Δεν πείραξαν ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο όταν απόφάφισαν να σκάψουν τη φωλιά τους δίπλα σε κάτι πέτρες, τοπικά καο μόνο στο σημείο τα ξερίζωσαν...
|
||||
|
||||
![]()
με βοηθήσατε αρκετα μπορώ να πω!
ευχαριστώ και πάλι!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κιχλίδες μου ταιριάζουν; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-10 11:38 |
ενυδρείο για κιχλίδες! | akiriazides | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 34 | 09-07-10 20:35 |
Κιχλίδες | GIAN_NIKOLA | Malawi | 5 | 27-01-10 19:50 |
Κιχλίδες Tanganika | npap | Tanganyika | 21 | 14-12-04 13:36 |
Φυτά με κιχλίδες? | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-03-04 16:54 |