|
||||
|
||||
![]()
επειδη ψαχνω ενα μικροσωμο κουταβι ρατσας(γιορσαιρ,πομερανιαν).εχω δει σε ιστοσελιδες αγγελιων κουταβια σε πολυ χαμηλη τιμη.εχω στειλει ε μαιλ και ολοι οι ιδιοκτιτες ειναι εκτος ελλαδας.το πρωτο που ζητανε ειναι να κατεθεσω λεφτα στην εταιρια που θα τα μεταφερει.εγω ειμαι δυσπιστος και νομιζω πως ειναι απατη.μηπως κανεις σας εχει ακουσει κατι περι αυτου του θεματος?
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να μην το κανεις. Εχω δει σε σελιδες με αγγελιες ζωων αρκετους να γραφουν ποστ οτι εξαπατηθηκαν και να μην εμπιστευομαστε τις αγγελιες που γραφουν οτι το ζωο ειναι στο εξωτερικο και για να το στειλουν χρειαζεται να γινει πρωτα καταθεση χρηματων για την αγορά του ή για τα εισητηρια να το στειλλουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την γνωμη σας! | Singha | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 01-04-10 16:26 |
μια γνωμη για α/ο.. | dimis_george | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-03-10 14:44 |
Τη γνωμη σας please :) | psyroukis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 01-03-10 02:15 |
γνωμη... | γιωργος χανια | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 18-01-09 21:14 |
τη γνωμη σας | GP250381 | Δίσκοι | 35 | 19-06-06 15:01 |