|
||||
|
||||
![]()
Ναι εκει υπαρχει μεγαλη αδυναμια.Πρεπει και αυτοι να βγαλουν το ψωμι τους ομως.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ας μην μιλησουμε για τα αμαξια....αστα.Παντως ρε φιλε πιστευω οτι πιο φθηνα θα τους κοστιζε να διορθωσουν αυτο το ελλατωμα παρα να κανουν ολο αυτο το και καλα πλεονεκτημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα και αυτοι πρεπει να κανονισουν οτι τουλαχιστον δυο τρεις φορες αυτοι που θα εχουν fx5 θα αλλαξουν κλιπσακια.Εκει πονταρουν αυτοι πιστευω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 2 fx5.
Η μονη φαση που τα εχω δει να κανουν εξαερωση ειναι καμια ωρα μετα απο ανοιγμα-καθαρισμα και επαναλειτουργια. Ξαφνικα δεν το εχω δει πανω απο 2-3 φορες και απο τα δυο. Και τα τρεχω πανω απο 3 χρονια. Περιεργο να σας το κανει τοσο συχνα.Μηπως εχετε κανει καμια ζημια στο καπακι πανω στο σφιξιμο? Το μονο προβλημα ειναι αυτο με τη φτερωτη που ανεφερα στο 1 απο τα 2. Κατα τα αλλα ειναι τα μονα φιλτρα της fluval που δεν εχω κανενα παραπονο. 2 μικρα της εταιριας που εχω θελω να τα φουνταρω.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 305 | giagligian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-03-10 13:30 |
Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |