|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το φυτο αυτο Αponogeton henkelianus οταν το αγορασα πριν 1μιση μηνα περιπου , ηξερα τι επαιρνα. Λεγεται οτι ειναι πολυ δυσκολο φυτο αλλα πονταρα στο γεγονος οτι θα εμπαινε στο 200αρι γαριδοενυδρειο οπου οι χαμηλες θερμοκρασιες και η συνεχης περιποιηση απο τις γαριδες θα το ευνοουσαν. Το ειχα και λιγο απωθημενο οποτε το τολμησα και σημερα με αποζημιωσε με ενα πολυ ομορφο , μεγαλο και αρωματικο λουλουδι
![]() Βεβαια το ιδιο το φυτο εχει γινει τερας και συντομα δεν θα το χωραει το ενυδρειο αλλα ειναι τοσο ομορφο που δεν σκοπευω να το βγαλω. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια...
Απλα πανεμορφο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο!!!δεν ηξερα οτι βγαζει ανθος...ειναι τοσο παραξενο φυτο που πριν το δω σε εσενα δεν μου αρεσε καθολου.
|
|
||||
|
||||
![]()
και αρωματικο???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε εσύ θα μας τρελάνεις
![]() μπράβο σου!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλεξ υπέροχο άνθος
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Αλεξ.Εξαιρετικη φωτο, πανεμορφο λουλουδι, αλλα και στα σωστα χερια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα απο πιο τα πιο "δυσκολα" των φυτων οχι μονο το κρατησες σε καλη κατασταση αλλα ανθισε κιολας!!! Τι να πω ... μπραβο!!!
![]() ![]() ![]() Θα μας τρελανεις ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Είναι το ίδιο με το aponogeton madagascariensis; Είναι το αγαπημένο μου φυτό κι ήθελα κάποτε να κάνω ένα ενυδρείο μόνο με αυτό το φυτό! Ανθίζει!!!!!! Είναι αρωματικό!!!!!! ![]() Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι!!!!! ![]() εκείνα τα φύλλα σαν δίχτυ .... αααχχχχχχχ ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω παιδια.
Lucy, μοιαζει πολυ με το Α.madagascariensis αλλα ειναι πιο στενα και μακρια τα φυλλα του. Γινεται και αυτο τεραστιο ! Μια φωτογραφια στην αρχη της αναπτυξης του με μια CRS να κανει αντιθεση πανω στο φυλλο-ρακετα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως όλα τα φυτά σου είναι και αυτό πανέμορφο!
Θα πλήρωνα και εισιτήριο για να βλέπω τα ενυδρεία σου ... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω Θοδωρη , ελπιζω καποτε να τυχει να ερθεις απο το σπιτι μου να πιουμε καφε μπροστα στα ενυδρεια μου και θα σου βγαλω εγω free card να μην πληρωνεις εισιτηριο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε ότι πιάνεις γίνετε χρυσάφι, συγχαρητήρια.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ... σπόρια; λες να βάλω σε γλαστρολίμνη; κρατάω σπόρια (αν γίνει) και φτου κι απ' την αρχή του χρόνου ! Θέλω!!!!!!! Θα δοκιμάσω!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mετα απο 1 μηνα ξανα εχω λουλουδι απο το Aponogeton, και αυτη τη φορα μαλιστα αποφασισε να του κανει παρεα και μια Anubias barteri με λουλουδι εξω απο το νερο.
Αχχ γι αυτο τα γουσταρω τα ανοιχτα ενυδρεια .. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αα...γιαυτο ο χαλβας πεταξε το καπακι του ενυδρειου του??
![]() ωραιος Αλεξανδρε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα!!!!!
![]() Πάνο άσε τον Γιωργάκη μου ήσυχο .... άντε γιατί θα γουζέψει η πόντια! ------------------------- ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 12-08-10 στις 13:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μελανζέ τύποι αγάπη μου, μην δίνεις σημασία
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθισμενο Pistia stratiotes | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-04-10 22:12 |
Πρόβλημα με aponogeton | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-03-09 00:49 |
ανθος aponogeton crispus | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 30-11-08 12:19 |
Κλαδεμα σε Aponogeton crispus? | maikl | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-09-08 11:18 |
Αponogeton crispus | anasios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-01-08 00:17 |