|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μ'αρεσει πιο πολυ απο το προηγουμενο. Κανονικα δεν επρεπε να μου αρεσει γιατι εχω βαρεθει τα "γεματα" ενυδρεια. Μαγια του εχεις κανει? Το "ακουμπησες"?
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τελειο!εχω μηνει αφωνος
![]() ειναι φοβερο πολυ πιο ωραιο απο το προηγουμενο ![]() ειναι πολυ ωραιες και οι πετρες που εχεις στο κεντρο και μου αρεσει και το σχημα που κατηφοριζει προς το κεντρο..! ![]() μπραβο! |
|
||||
|
||||
![]()
με αφορμη την σημερινη ημερα που ειναι και η τελευταια για να δηλωσεις συμμετοχη αν δεν κανω λαθος,ευχομαι ολοψυχα Αλεξ καλη επιτυχια,με μια θεση που θα την θεωρησεις αξιοπρεπη και θα σε ανταμιψει για τον τοσο κοπο που εχεις κανει!!
![]() Υ.Γ.στο επομενο setup θα ηθελα να δω πιο πολυ ξυλο,και θα φροντισω εγω γιαυτο! ![]() ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΖΩΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕΣ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα φανταστικο καλη επιτυχια
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο με φυτα-ζωγραφια!!
καλη επιτυχια στο διαγωνισμο raven!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μου αρεσουν πολυ!!! Λογικα εχεις μειωσει την αναλυση!! Στη πραγματικοτητα οι φωτο ειναι απαιχτες με απιστευτη λεπτομερια!! Στη πρωτη φωτο ... προσεξτε τις red cherry ... ειναι παντου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Επιτυχία Αλέξανδρε,
είναι πολύ ωραίο, τα φυτά είναι απίστευτα. |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικό
καλή επιτυχία μια ερωτηση αλλα μη με δαγκωσετε =) αυτο που φαίνεται σαν χορταράκι τι φυτό είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Glossostigma elatinoides
![]()
|
|||
|
|||
![]()
....τωρα -τωρα, θα δεις...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....οσο για το "αγγιγμα του ζωγραφου" ειναι περιττο οτι και να πω....
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες !
Παει κι αυτο , του χρονου παλι (με νεο aquascape και με περισσοτερες ελπιδες) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζηλεύω εσένα που το έφτιαξες, ζηλεύω αυτούς που μπαίνουν σπίτι σου τα βράδια και το βλέπουν !!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() απλα δν εχω λογια καλη επυτιχια δασκαλε RAVEN.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Απ την ψυχή ειπωμένο!
|
|||
|
|||
![]()
Kαλη επιτυχια και απο μενα.....................
Για μας οτι και να γινει θα εισαι ο νικητης. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλη επιτυχια και απο ΣΑΜΟ
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξανδρε, ότι και να πούμε είναι λίγο!
Καλή επιτυχία στο "άγγιγμα" σου...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το ενυδρειο ειναι απλα απιστευτο , μπραβο σου για πολοστη φορα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ καλη επιτυχια στο διαγωνισμο που την εχεις σιγουρα φαινεται η δουλεια που εχεις κανει και το μερακι ειναι οφθαλμολουτρο
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε πραγματικά υπέροχο !!!
καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!! άντε αυτήν την φορά και με την πρωτιά !!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδια με συγκινησατε ...ευχαριστω πολυ για τις τοσες ευχες για καλη επιτυχια ,που ακουσα
![]() Απ οτι βλεπω εσεις το θελετε περισσοτερο απο μενα να παει καλα το ενυδρειο. Εμενα παλι ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφι τι θεση θα παρω ![]() Αυτο που μετραει ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμος. Ο διαγωνισμος ο δικος μου ειναι αυτος με τον εαυτο μου. ειχα βαλει εναν στοχο...να φτασω στο σημειο να μπορω να διαγωνιστω στα ισια ολα αυτα τα ενυδρεια διαγωνισμων που εβλεπα πριν 2 χρονια οταν ξεκινουσα ,και τα θαυμαζα, πιστευοντας οτι ειναι ακατορθωτο για μενα. Ελιωσα στο διαβασμα , ακομα μαθαινω πραγματα και ολη αυτη η γνωση ειναι το 1ο βραβειο για μενα ! Αν ο επομενος στοχος μου ειναι να βρεθω στις πρωτες θεσεις της παγκοσμιας καταταξης θα το πετυχω σιγουρα γιατι ειμαι επιμονος , αλλα θελει κι αλλη εμπειρια που δεν την εχω ακομα. Επισης θελει μακροχρονια διαθεση για θυσιες και αφιερωση στον στοχο. Αυτο που ευχομαι ειναι τα επομενα χρονια να εχω συνταξιδιωτες μερικους ακομα απο εσας γιατι αξιζει πραγματικα σαν εμπειρια και προβαλει και την χωρα μας στον χωρο της τεχνης τoυ aquascaping. Γιατι στην ουσια για τεχνη προκειται... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι ετσι το εχεις!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελειο!!!!! μπραβο καο παλι μπραβο!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά απίστευτο. Μπορείς να γράψεις σχετικά με τον εξοπλισμό σου ή έχεις κάνει κάποιο thread σχετικά με την κατασκευή του?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Raven απλά εισαι αξιος του θαυμασμου μας..... εγω χαιρομαι οταν τα φυτα μου δεν πανε κατα διαβολου...και μιλάω για ανούμπιες και οχι για τον παραδεισο που εχεις στο σαλόνι σου!!! Ευγε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια Αλεξανδρε και απο μενα.Σου ευχομαι οτι καλυτερο γιατι το αξιζει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο, καλη επιτυχια στο διαγωνισμο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |