|
|||||||
| Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ TAGANIKA .ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
...δωσε ,δωσε
|
||||
|
||||
|
αντε κωστη βαλε φωτο να γουσταρουμε
|
|
|
||||
|
||||
|
"<Κωστα> δεβρω εξω(με την παρουσίαση) μη μπω μέσα και στις βρεξω"
|
|
|
||||
|
||||
|
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
|
|
|
||||
|
||||
|
ειμαστε σε αναμονη.....
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
,κάτσε να πω τα φιλαράκια μου να κλείσουν ολες τις διόδους προς Λάρισα και τότε θα βρείς χρόνο για να κάνεις την παρουσίσαη.ΥΓ οταν ξανακατέβεις προς τα κάτω σε περιμένω για καφεδάκι.
|
|
|
||||
|
||||
|
Αναμένουμε την παρουσίαση αλλά όχι με κεφαλαία γράμματα, ναι;
|
||||
|
||||
|
Ρε τον μπαγλαμα, μαλλον δεν το τελειωσε... θα εχει να κανει τις γυψοσανιδες! ωχαχαχαχαχα
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| 200lit malawi biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 55 | 12-03-09 09:48 |
| 3 χρονια Taganika | gangrel | Tanganyika | 9 | 16-01-09 13:42 |