![]() |
#1 |
ενυδρειο tanganyika
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα και παλι μετα απο πολυ διαβασμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2099
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ηθελα να μου πειτε τη να στρωσω κατω στη βαση του ενυδρειουν θα ηθελα να εχει πετρεσ και βραχια και ενα φυτο καπωσ ετσι θα μου αρεσε τη προτεινετε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν:Να βάλεις αναμεσα στο τζάμι σου και στην άμμο(μιλλάμε για την βάση) ντάου(το μπλε φελιζόλ) ωστε να μην υπάρξει κανενα πρόβλημα ραγίσματος του ενυδρείου.Απο φυτά τώρα.Αν δεν θες αυστηρά βιοτοπο θα σου πρότεινα ανούμπια τζάβα φερν και βαλισνερία
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα το βρω στα πετ σοπ ετσι θα το ζητησω; και απο φυτα μονο ενα και ειναι αρκετο.οσο για πετρες και κλπ θα τα βρω εκει;με το νερο ειναι η ιδια διαδικασια;γιατι το ειχα ξεκινηση για φυτα αλλα τελικα τα εβαλα σε ενα πιο μικρο ενυδρειο και εβαλα 1 μονομαχο που ειχα.μου αρεσει πιο πολυ ετσι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
60 λιτρα εχω φιλτρο της ελιτε θερμοστατη θερμομετρο και πριν 10 μερες εχω ξεκινησει να δουλευει χωρις ψαρια. κανω τις μετρησεις με στικ και ολα φαινονται ενταξει ειχα βαλει τρια φυτα θα τα βγαλω γιατι μου αρεσει ποιο πολυ η αλλη διακοσμηση
|
|
||||
|
||||
![]()
60 λιτρα ειναι πολυ λιγα για ταγκανικα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο tanganyika 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 08-05-08 16:41 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Συμβουλη για πετρες σε ενυδρειο με tanganyika | Vasilis Xanth | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-12-07 14:49 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |