|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για το νέο μου ενυδρείο, αγόρασα ένα φωτιστικό με 3χ24W T5 λάμπες. Εχθές που βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο το έστησα (στα γρήγορα) σκεφτόμενος να το τρέξω με τις λάμπες που έχει από την μάνα του, πιστέυοντας ότι είναι daylight. Αλλά αφού τελείωσα τα πάντα, είδα ότι έχει λάμπες 10000Κ. Θα έχω λέτε μεγάλο πρόβλημα;
(Μήπως να το γυρίσω σε θαλλασινό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η 1 δεν πειραζει ανπαραμεινει.οι υπολοιπες ομως να γονουν ροζ,λεμωνιδα μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι ανάλογο πήρα και εγώ πρόσφατα! Αντικατέστησα τις 2 με τις Aqua Medic Plant Grow και η ένταση χαμήλωσε αλλά ο φωτισμός είναι πιστεύω καταλληλότερος για φυτεμένο.
..Αν θες να το γυρίσεις σε θαλασσινο πρέπει τη μια να την αντικαταστήσεις με ακτινική ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ μια μανία με το ροζ....
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν πας για φουλ φυτεμένο δε νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος?? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-09-07 17:04 |
φωτισμος | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 15:17 |
Φωτισμος | Δημητρης Peristeri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 03-05-07 23:30 |
φωτισμος | Pritanis | Φωτισμός | 5 | 07-02-07 02:35 |
φωτισμος. | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-06-05 15:16 |