|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Γερμανικό ενυδρειακό κατάστημα .Στο μπλόκ αναγράφεται η ηλικια μεγεθος,ράτσα ,εκτροφέας και η τιμη του ψαριού,υπήρχε ΚΟΙ σε φώτο που πουλήθηκε σε Γερμανο επιχειρηματια προς 200.000 Ευρώ .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις το IP της σελιδας; Σκεφτομαι οταν τελειωσω την λιμνη να αγορασω απο εκει καμια δεκαρια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σταυρο θα κανω τη λιμνη...εσυ που εχεις τις ακρες θα μου κανεις δωρο κανα 2 εεεε???? ...φανταστικε στρατηγε...απο αυτα των 200.000 οκ??
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω να τα κάνεις αναπαραγωγή και να κόψεις τα μαιευτήρια.
¶ντε Ωνάση θα σε κάνω με τις ιδέες μου. |
|
||||
|
||||
![]()
μην ανησυχεις....μολις ο φανταστικος στρατηγος μου κανει δωρο ενα ζευγαρακι.....ως και ψυχοπροφυλαξη θα τα κανω!!!..μη σου πω και ανωδυνο τοκετο!!
και μετα θα φαμε μαζι τα λεφτα!!! να μη λες....
|
||||
|
||||
![]()
Το καλό όμως δεν σας το είπα οτι αυτό το πάμφθηνο ψάρι που πήρε ο φτωχός Γερμανός μετα απο κανα μήνα επειδή ηταν ζωηρό και πηδούσε πολύ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
200000 ευρω λιπασμα για γκαζον...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελατε μωρε παιδια,φτωχος ειναι???
Και να ![]() Παντως ειναι ομορφη λιμνη,ο τιμοκαταλογος θελει αλλαγη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αυτές είναι οι τιμές της αγοράς.
Είναι πανάκριβα Έχουμε όμως και στην Ελλάδα έναν λάτρη αυτών των ψαριών που μάλιστα έχει και πολλές αναπαραγωγές http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21307 |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Περάσαμε τους 2000!!! | kastmaniac | Greek Aquarist's Boards | 13 | 17-03-2007 20:41 |