|
||||
|
||||
![]()
Πως σας φαίνονται τα ζευγαράκια μου?(πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά!!!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αλλα το ασπρο που ειναι θηλυκο δεν φαινονται λογω φωτο τα πτερυγια του η εχει κατι αλλο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τι ακριβως γνωμη θέλεις. Αξιολόγηση των ψαριών?
Το ασπρο ισως ειναι ενδιαφερον ψαρι αλλά απο τη φωτο δεν φαίνεται.. Τα υπολοιπα, ομορφα ψαρια αλλά τιποτα ιδιαιτερο... |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις ξανακάνει αναπαραγωγη?..ομορφα ψαρια αλλα τι γνώμη θελεις ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παλι η ασπρη μονομαχινα μου φερνει να εχει fin rot,γιατι δεν βλεπω καν πτερυγια.Σου εχει παρουσιασει τιποτα ασυνιθιστο η την βλεπεις οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναπαραγωγή πρωτη φορά επιχείρω αλλά διάβασα αρκετά πράγματα και πάει καλά η προετοιμασία.Οσο για την ασπρη ήταν λιγο πεσμενη τις προηγουμενες μερες αλλα παει καλυτερα.Με βιταμινες σο νερο βεβαια...ενα μικρο προβληματακι με το φαγητο εχει ακόμα...δεν τρωει όπως τα άλλα.
------------------------- καπουτ η ασπρη...Και μωβ πει κατα διαόλου...ματιαγμα... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lousfakos : 05-05-08 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πότε τα πήρες...πρόλαβες να τα ποστάρεις...θέλησες να κάνεις αναπαραγωγή...βιαζόσουν να ακούσεις και γνώμες...και τώρα σου καθάρισαν;
Λόττο έπαιξες; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχεις μαζί τα ζευγάρια; Σίγουρα θα είχες πολύ ξύλο.. Η αναπαραγωγή θέλει ειδική διαδικασία..
Μην απογοητεύεσαι. Διάβασε και σίγουρα θα πετύχεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα ΕΙΧΑ μαζι...μόνο το γαλάζιο αρσενικό εμεινε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν τα ειχες μαζι κατι αλλο φταιει,τους εχεις τα απαιραιτητα θερμοστατη φιλτρο και ενα μικρο ενυδρειακι η σε γυαλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρειακι ΗΤΑΝ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα καημενα τα ψαρακια μου :( | DiscusBoy | Δίσκοι | 26 | 08-10-07 00:50 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |