|
||||
|
||||
![]()
παιδια τα μωρα κολυμπουν κανονικα,οριζοντια...αλλα ο πατερασ εχει κανει φωλια κ μερικα πανε κ καθονται εκει παρολο που μπορουν να κολυμπανε .ομωσ τα υπολοιπα κολυμπανε δεν ειναι στη φωλια.δεν τα τρωει αλλα τα φροντιζει κ οταν του ριχνω φαι,τρωει...τωρα τι πρεπει να κανω να τον βγαλω ή να τον αφησω????
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον τα μωράκια κολυμπούν οριζόντια να τον βγάλεις τον πατέρα και ας ξαναέκανε φωλιά!
Από αρτέμια τι έκανες? τα κατάφερες?
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορεσα να κανω αρτεμια αλλα αυτη που πηρα την τρωνε τελικα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε λοιπόν τον πατέρα και άσε τα μωρά μόνα τους!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα δε μου παει η καρδια να τον βγαλω αφου δε τα τρωει
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε ευαισθησίες που έχει ο κόσμος ....
Αν τα φάει θα σου πάει η καρδιά να δείς άδειο το ενυδρείο ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!
|
||||
|
||||
![]()
καλα αλλα ειναι γλυκουλησ και στοργικοσ.ουφ..δε θελω αλλα αφου πρεπει θα το κανω...κ ο θεοσ βοηθοσ...αλλα αν παθει καταθλιψη που δε θα βλεπει τα μωρα του???
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παθαίνει τίποτα!! Αυτός σε λίγο θα ετοιμάζετε για την επόμενη γέννα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω δει πωσ τσιμπανε την τροφη....οποτε την τρωνε μαλλον..
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβεις οτι τρώνε θα πρέπει να προσέξεις και λίγο τις κοιλίτσες τους!!
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεισ πωσ θα ειναι οι κοιλιεσ τουσ
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν τρώνε γεμίζουν!! όπως η δική μας!!
![]() Και συνήθως τις βλέπεις ποιο έντονο ροζ!
|
||||
|
||||
![]()
θα δω κ θα σου πω το συντομοτερο.παντωσ παρατηρησα οτι μερικα κανουν κακακια............
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβληματακι με vallisneria | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-06-07 09:29 |
προβληματακι | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 01-03-07 14:41 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
Γκαπυ μωρα με κολημενες ουρες. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 19 | 06-07-06 18:18 |
πΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ | vasilis-arta | Bettas | 13 | 12-08-05 15:58 |