|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δοκιμασω εγω μολις το παραγγειλα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν καταφέρεις να το προσαρμόσεις καλό είναι,εγώ έχω βάλει σε δυο κρεμαστά φίλτρα
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ το πήρα εχθες άντε να δουμε μου φάνηκε πολύ πρακτικό..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι το κατω καπακι ηθελε να ηταν πιο ψηλο οπότε το στομιο οταν θα ειναι σχεδον τερμα μεσα να στροβυλιζει την εισαγωγη για να λειτουργεί ολη η σιτα. Μια σκέψη...
Sent from my PRO 7 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε....
![]() Εκτος του οτι μαλλον δε χωραει... το βλεπω να σκουριαζει κιολας! ![]() Οι κολληση ψιλοαπαραδεκτη... Λογικα θα κανει καλυτερη δουλεια για να (βγαζω) βαζω νερο στο ενυδρειο γιατι θα δημιουργει "ομπρελα" και δεν θα πεφτει με πιεση.....
|
|||
|
|||
![]()
re paidia iparxei mia lisi gt xanei nera dn exw katalabei
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι κανονισμός.
*Επαναλάβατε και την ερώτηση γιατί δεν είναι κατανοητό τι ακριβώς θέλετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι προφίλτρο (σίτα) για γαριδάδικα... ΑΝ θέλετε να βάζετε προφίλτρο στην εισαγωγή, υπάρχουν κι άλλα από σφουγγάρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί όταν μπουκώνουν ΑΝ ΔΕΝ το πάρεις χαμπάρι... μπορεί μέχρι και να κάψεις το φίλτρο.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρον καθεται στο ραφι γιατι δε χρησιμεύει πουθενα σε μενα...
![]() Sent from my PRO 7 using Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
To πηρα και εγω.
Οι παρατηρησεις μου ειναι οι εξης: Παρειγειλα το μεγαλο και (μαλλον) ηρθε το μικρο (οχι απο το ιδιο μαγαζι στην αρχη του ποστ). Δεν μπηκα στην διαδικασια να το μετρησω, αλλα η μεγαλη σωληνα δεν χωρουσε. Εβγαλα το λασστιχακι, ζεστανα την σωληνα και μπηκε σφηνωτα. Για κατι λγοτερο του euro παντως μια χαρα ειναι σε σχεση και με το φυλλο απο το ενυδριακο βαμβακι που χρησημοποιουσα πιο πριν και μπουκωνε συχνα. Σχετικα με τη σκουρια, θα το παρακολουθω και αν εμφανισει κατι θα το βγάλω. |
|
||||
|
||||
![]()
Και γω ετσι νομιζα! Κανονικα το μεγαλο πηρες.
![]() Περιμένω ενημέρωση για την σκουριά!
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον δεν σκουριάζει και ήταν τοσο φθηνό (κάτω απο ¤ και ήρθε γρήγορα) κρίμα που δεν πήρα και ένα δεύτερο να το χρησημοποιώ σαν αντικατάσταση οταν θέλει καθάρισμα και για το τράβηγμα του νερού στις αλλαγές.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Εισαγωγή ξύλου | gkri | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-09-2014 15:09 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-2011 12:30 |
Εισαγωγή ψαριών σε 100 L | pizzahot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-02-2010 12:23 |
Εισαγωγή Μονομάχων | Zorba_The_Freak | Bettas | 9 | 25-02-2007 03:02 |
Εισαγωγή στη θάλασσα | GIOSTAF | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 28-02-2006 12:17 |