|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα στην ομορφη παρεα.
Εχω guppy και platy,σημερα και χθες εχω γενικη σκληροτητα νερου >7 ΚΗ3 και ΡΗ 6,8. Μετρηση τεστ με στικακια. Πως θα τα αυξησω παλι και γιατι πατωσαν,μηπως λογω ζεστης? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μας.
Με μπέρδεψες λίγο, λες πως μετράς με στικάκια και λόγω της ζέστης λες πως μειώθηκε το PH , η GH και η KH ; Δεν στέκει αυτό , δεν επηρεάζονται από τη θερμοκρασία αυτές οι παράμετροι, λόγω της θερμοκρασίας να έχεις εξάτμιση, και λόγω της εξάτμισης να έχεις αύξηση σε αυτά ναι, είναι λογικό και φυσιολογικό
|
||||
|
||||
![]()
Το πιθανοτερο ειναι να μην μετρανε καλα τα στικακια, οπως συμβαινει σχεδον παντα.
Η ζεστη και η εξατμιση, σιγουρα δεν μπορουν να προκαλεσουν μειωση της σκληροτητας, αντιθετως. Εκτος αν συμβαινει κατι αλλο, αλλα και παλι, θα χρειαστουν πιο αξιοπιστα tests.
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα δεν επεσε..
θελεις υγρα τεστ, τα στικς μετρανε οτι να΄ναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι κανω αμεσα?Γιατι εδω στην Λαμια 3 υποτιθεμενα πετ και κανενα δεν εχει υγρα τεστ,τι κανω μεχρι να παραγγειλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις αλλαγες νερου σου να προσεχεις, ωστε να γινονται σωστα και ανελλιπως.
|
||||
|
||||
![]()
Με το είδος ψαριών που έχεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα όσο αφορά GH , KH & PH.
Τα νιτρικά σου να προσέχεις μόνο , και φυσικά να είναι στρωμένο το φίλτρο σου Παράθεση:
κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 30% ή παραπάνω ανάλογα με τα νιτρικά που έχεις
|
||||
|
||||
![]()
όπως σου παν τα παιδιά...
καλύτερα να παραγγείλεις τεστ για αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα, τα αλλα δεν σε νοιαζουν για τα ψαρια σου. οι σκληροτητες πιθανότατα θα ναι μια χαρα για ζωοτόκα |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια,η βοηθεια σας παντα πολύτιμη εδω μεσα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελώνες με όρεξη γενικώς...! | A.P | ¶λλα ζώα | 2 | 30-06-16 10:51 |
Περί μείωσης της γενικής σκληρότητας (GH) | Fighter | Γλυκό νερό - Γενικά | 64 | 21-02-16 22:24 |
Ερωτήσεις Γενικής Φύσεως | torren | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-11-10 08:26 |