|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε φιλε μια χαρα τα φτιαξατε με τον Νικο ηρθαν τελεια!!! ευχαριστω πολυ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεο ο σκληρός.....καλορίζικα!!!
Για πες μας με της κατανάλωσης τι θα κάνεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() ![]() απ οτι βλεπω Σακη οικονομια για να παρουμε το συντομοτερο τα καταληλα μεσα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα με αρεσεις ....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα λεο!
τι νέα έχουμε φιλαράκι μου? πως πάνε το sps.......... |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα Νικο!!!! ολα καλα!! διχνουν να εχουν προσαρμοστει μια χαρα. οι πολυποδες ειναι ανοιχτοι και απο χρομα νομιζω οτι βελτιωνεται καθημερινα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Λεον!!!!!
Ετοιμάσου για επίθεωρήση το πασχα .... |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι καθ ολα ετημος σκουπησα σφουγκαρησα συγιρισα!!! και αλλαξε και τις ρωες!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεον πως πάνε τα κοράλλια σου ;
είδες καμία διαφορά στα καινούργια που έβαλες ; κατανάλωσης ανέβηκαν; |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκληραινεις Λεω; Και ούτε μία φωτογραφία;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
με αυτους που εμλεξα Κωστα δεν ειχα αλλη επιλογη!! χαχαχα
ολα καλα πανε οι ακρο βελτιωνουν χρομα καθημερηνα νομιζω (αν και τοσο χαζι που ριχνω δεν την καταλαβενω την αλλαγη ![]() ![]() στη μοντιπορα ειναι ποιο εμφανης απο τα αλλα η αναπτιξη της απο καταναλωσεις εχω αρκετη καταναλωση KH και τωρα μου εκανε μια βουτιτσα το μαγνισιο αλλα ολα υπο ελεγχο! το ασβεστιο ακομα ειναι χαλαρο!! |
|
||||
|
||||
![]()
οπ ξεχασα να ανεβασω τις φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ειναι Λεο,μπράβο φιλαρακι μου πολύ χαίρομαι!
Απο νικτρικα,φωσφορικά πως εισαι;άντε να παίρνουμε και ακόμα περισσότερο χρωματακι! ![]() Καλη επιτυχία να εχεις..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 11-03-17 στις 00:54 |
|
|||
|
|||
![]()
δώσε πόνο λεο "σκληρέ"....
μια χαρά φαίνονται χρωματακι θα έρθει σιγά σιγά με τον καιρό και με της αλλαγές σε εξοπλισμό! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα στην παρεα!
Νικο απο NO3 ειμαι στο 0 αμωνια δεν μετραω ![]() ![]() ![]() και φωσφορικα ειναι συγουρα κατω απο 0.03 αλλα νομιζω πανω απο 0 (δεν μου φανηκε τελειος αχρομο το νερακι αλλα παλι μπορει να κανω και λαθος (τεστ salifert) Σακη συγουρα λιγος εξοπλησμος παραπανω δεν χαλασε ποτε κανεναν!! αντιθετος μαλιστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Λεο, πρόσεχε μη στεγνώσεις το ενυδρείο σου κ τα πάρεις όλα στο χέρι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια καινούρια συζήτηση περί NO3/PO4 κ την αντιστοιχία 10/1 δηλ αν έχεις NO3 1 τότε τα PO4 πρέπει να είναι 0.01.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα δεν νομιζω να στεγνωσει Δημητρη με τοσο αλγη που εχω δεν πιστευω να κυνδηνευει. ειναι και η χαετο απο κατω...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;1001264]μπα δεν νομιζω να στεγνωσει
στέγνωσε το κορμί σου τότε,καμάρι του Αμβρακικού! ![]() πλησιάζει το καλοκαίρι! |
|
|||
|
|||
![]()
Ασβεστίου με κλειστά μάτια φίλε!!!!
Όσο για τα νιτρικα καϊ φωσφορικά λίγο αντί φως βάλε αλλά καλό είναι να μην παίζεις με τέτοια κοράλλια στο μηδέν... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;1001333]
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() με τοσο χαμηλα φωσφορικα γιατι εχω ακομα αλγη Σακη? δεν θα επρεπε να υποχωρει? |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δυνατά φώτα και φώτοσυνθέτουν οι αλγες και τραβάνε αυτές πιο γρήγορα από το υπόλοιπο εξοπλισμό!
¶μα βάλεις λίγο αντίφως αμα δεν εχεις θα είσαι καλά πιστεύω. Ίσως και γίνεται και με το νερό της αλλαγής το κακό η απο τον βράχο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
αντιφος τρεχει κανονικα απο την αρχη. τωρα βαζω καθε 15 μερες 50gr και νομιζω οτι δουλευει καλητερα. τωρα απο τις αλλαγες τι ενωεις οτι φερνω αλγη απο την θαλασσα? ο βραχος που μπορει να διεφκολινει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά της θάλασσας το νερό έχει και τροφή και θρεπτικά που αυτά βοηθάνε της άλγες να είναι ζωντανές!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεο κάποια στιγμή σέ πιό παλίο ενυδρείο εκανα αλλαγές απο θάλασσα η άλγη όμως δέν έφευγε με τίποτα, ύστερα απο ψάξιμο ανακάλυψα ότι το νερό είχε ανεβασμένο πυρίτιο.
Τα κοραλια τάπα αλλά η άλγη άλγη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Λεο,ένας απλός τρόπος εαν θέλεις να δεις,για το αν ευθύνεται η θάλασσα για την άλγη,ειναι να Κανεις μερικές εβδομαδιαίες αλλαγές με αλατι!
Αν μη τι αλλο θα εχεις ενα σοβαρό κριτήριο! |
|
||||
|
||||
![]()
Λεο που εισαι εσυ;
Τι εγινε τι νεα εχουμε φιλαρακι μου,μπομπούνισε καμια φωτο να γουστάρουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
ελα Νικολα ολα καλα στο ενυδρειο. δουλευει λιγο στον αυτοματο αλλα δεν το βλεπω να εχει αναγκη!!! τα σκληρα μεγαλωνουν σταθερα εκτος απο ενα που παλευω να το κρατισω. ολο του αλαζω θεσεις αλλα δεν λεει να παρει χρωματακι ολο και ασπριζει το ατημο και με εχει πιξει
![]() ![]() ![]() φωτο δεν εχει γιατι εχω δωσει τον μαγνιτη και το τζαμι εχει λιγο πρασιναδουλα και δεν λεει ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα έρθω να βρούμε θέση στο κοράλλι παρεουλα φιλαράκι!!!!
ετοιμαστείτε οι πρεβεζανοι έρχομαι την Πέμπτη μετά το Πάσχα για επίθεωρήση..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |