|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή τελευταία έχω αρκετά στο μυαλό μου όσον αφορά την τυχόν αναβάθμιση του σπιτιού που έχω για τα 6 χρυσόψαρα μου, θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους το εξής: σε περίπτωση που αγοράσω είτε το rehau 600 (600 λίτρα) είτε το anubias 1800 (570 λίτρα), ή φίλτρανση που ήδη έχω θα είναι αρκετή (eheim 2215 και astro 2212) ή θα πρέπει να αναβαθμίσω και τη φίλτρανση? Υπολογίστε ότι λόγω πολλών λίτρων μπορεί να βάλω και δύο ψάρια ακόμη οπότε να γίνουν 8 σύνολο. Επίσης, όσον αφορά τα δύο ενυδρεία ποιο προτείνετε? Γιατί όσον αφορά την τιμή, το Rehau είναι 50,00¤ πιο ακριβό όπως επίσης το anubias έχει καλύτερο χρηματοδοτικό (7 δόσεις με την κάρτα)
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κατά τα άλλα αυτό που πρόσεξα εγώ είναι ότι το Anubias που είχα δει εγώ είχε πλαστικές κόντρες ενώ το Rehau γυάλινες. Για κοίταξε το. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα να σας τρολαρω λίγο
![]() Φτιάξε ένα ξύλινο με ένα σαμπ και καθάρισες , και θα σου μείνουν και λεφτά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο ναι η διαφορά στις τιμές είναι πακέτο βάση συν ενυδρείο (τη τιμή για το rehau την πήρα από το petsupermarket). Επίσης Λάμπρο για το anubias είναι δωρεάν τα μεταφορικά ενώ για το REHAU 70,00¤ αν θυμάμαι καλά. Βέβαια αυτό με τις κόντρες που αναφέρεις είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Τάκη αν μπορείς να με βοηθήσεις να το κάνω με βάζεις σε σκέψεις
![]() ------------------------- Α όσον αφορά τη φίλτρανση έχω καβάντζα ένα eheim 2215 ακόμη, αν χρειαστεί να λειτουργώ με τρία φίλτρα ταυτόχρονα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 22-02-17 στις 17:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαφορετικά εγώ θα έβαζα ένα Eheim 2260 ή Eheim 2080 ή Fluval fx4 μαζί με ένα απ' αυτά που έχεις σαν βοηθητικό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 22-02-17 στις 21:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε από την εμπειρία σου να φανταστώ ότι τα eheim είναι καλύτερα από τα fluval?
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα πολυ.....και οχι μονο σαν ποιοτητα αλλα και σαν διαταξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το anudias δεν έχει πλαστικές κόντρες............το juwel έχει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο έχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες.
Πάντα καταλήγω στην ανωτερότητα της απλότητας της σειράς classic της Eheim από πολλές απόψεις. Υπάρχουν διαφορετικές γνώμες αλλά στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω είναι η υψηλή τιμή τους. Ένας φίλος προσπαθεί να με πείσει για τα JBL αλλά δεν έχω διάθεση πιά για πειραματισμούς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αν αντί για το 2080 πήγαινα στο eheim 1500xl classic θα είναι υπερβολή?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο καλυτερα να περισσευει παρα να λειπει ειμαι παντα υπερ της υπερβολης στη φιλτρανση
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν παρεις το 1500xl μπορεις να κανεις και την γνωστη τροποποιηση με την αντλια και να ανεβασεις ακομα περισσοτερο την αποδοση αλλα και το budget δυστυχως.
|
||||
|
||||
![]()
Sorry ρε συ Κλεό δεν το ήξερα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα σαμπ βρε... να γουσταρεις
![]() +φωνω με Τακη! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον κ.τακη χρησταρα
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά για αυτό που λέτε θέλω βοήθεια διότι δεν έχω ιδέα από diy
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πολυ ευχαρίστως να βοηθησω
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Λουκά. Μόλις ισιώσει το πόδι μου και μπορέσω να περπατήσω θα αποφασίσω τι από τα δύο να κάνω, γιατί αργά ή γρήγορα τα γομαράκια μου θα χρειαστούν μεγαλύτερο χώρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Παραυτα εγω επιμενω στην αρχικη μου διατυπωση που σου ειχα πει...αν παρολα αυτα αποφασισεις για κατασκευη καινουργιου και παε για ξύλινο πολυ ευχαριστως οπως ειπα να βοηθησω...για αυτο ειμαστε εδω εξάλλου
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά εκτός των υπολοίπων σίγουρα θα παίξει και ένα ματσάκι με το έτερον ήμισυ
![]() ![]() ------------------------- Μάλλον πολύ απλά θα τις πω ότι μου το πρότεινε ο Τάκης για την καλύτερη μακροημέρευση των ψαριών ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 22-02-17 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι εγω θα τα ακούσω ; βρε τι τραβάω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι κλασικη ατακα να ξερεις...σχεδον παντα πιανει...επαληθεύτηκε κανα 2-3 φορες με την κοπελα μου..
|
|||
|
|||
![]()
Φερε τον τακη σπιτι κ αυτος θα την πείσει.εδω επεισε το μισο φορουμ.καλου κακου εσυ πηγαινε τουαλετα η κατι τετοιο εκεινη την ωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχαχαχαχαχα όλα τα λεφτά
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Έρχεται και η σειρά σου ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποψη για φιλτρανση | redman | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 13-12-15 11:17 |
τι φιλτρανση σε ενυδρειο δισκων | νικοσ3347 | Δίσκοι | 30 | 03-02-15 22:49 |
Αποριες για φιλτρανση | stanisalus18 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-01-15 02:53 |
Φιλτρανση DIY (αρθρο) | Nick74 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 10-11-12 12:33 |
Επαρκης φιλτρανση? | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-08-11 02:08 |