|
||||
|
||||
![]()
Εννοείτε λέων.
Να ειμαστε καλα φιλε και θα τα πούμε και απο κοντά. Η ζωή στο ρεεφ πως κυλάει ; Τα τανκ συνήλθαν ; Ποτε βλεπεις να πατήσεις γκάζι; |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπων παιδες ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινοσω οτι η παραγκελια για τα λεντ εγηνε χθες!!!! απο τσιγκουνια βεβαια εβαλα την φθημοτερη μεθοδο αποστολης οποτε η παραλαβη ενας θεος ξερει ποτε θα γινει!!!! (ουτε λεει το σαιτ χρονο οποτε... καλα χριστουγενα)
το ταγκ νικο εχει συνελθει!! η ουρα του ειναι λιγο φθαρμενη αλλα πιστευω οτι με τον καιρο θα στρωσει! απο την αλλη τα κλουν εχουν ενα θεματακι με το φαι, για καποιο λογο το ενα ιδικα δεν καλο τρωει, αλλα αυτα ειναι και λιγο βλαμενα.. τραμπουκιζομται μεταξι τους, αστα και θα δουμε... Σημερα θα παραγκιλω και μια RW8 για να φτιαξω και λιγο την κυκλοφωρια και καπος ετσι τελος με τον εξοπλησμο για κανα 2 μηνες (εκτος αν δεν μπορεσω να κρατιθω και βρω κανα μεταχειρησμενο σκιμμερακι καλο η κανεναν ριακτορα σε καλη τιμη!!! Να μινει και κανα φραγκο για κανα κοραλακι!! winter is coming!!! χαχαχα Επισεις ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι μετα απο κανα 2μηνο καποια στιγμη μες στην βδομαδα θα κανω και μια αλλαγη νερου (οχι μεγαλη μην κακομαθουν δεν κανει!!!! χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να μπούμε σε ρυθμό , αλλαγή νερού δύο μήνες ; Θα σε μαλωσω , μετρήσεις έχουμε;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Με την κουραση και τις ωρες δουλειας που ταβαω το καλοκαιρι παλι καλα να λες!!! αλλα δεν εχουν αναγκη ειναι εκπαιδευμενα!! χαχαχαχα
απο μετρισεις Ca 450, Mg 1450, και KH αστα ενα δραμα ανσανσερ εχει γινει πεφτει για πλακα κατι μου το ρουφαει σαν σκουπα μεσα σε μια βδομαδα απο σχεδων 9 επεσε στο 5 και παμε παλι ανευασμα σιγα σιγα!!! αλλατοτιτα ειναι στο 1026 καλα κραταει ακομα. θερμοκρασια 27 βαθμοι. τι λες πως σου φενεται? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην γλωσοτρωγεσαι μην λες κουβέντα οτι πάει καλά! ![]() το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις και να παραγγείλεις κοράλλια για να είσαι ετομος! οι μέρες περνάνε.................... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά δείχνει , απλά πρόσεξε τα πάνω κάτω ειδικά στο kh.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ρε Κωστα αλλα δεν ξερω γιατι τοση καταναλωση μαλλων κατι μικροοργανισμοι που κανουν κελιφος σαν fether daster αυτα πρεπει να καταναλωνουν... θα διξει |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικό είναι να υπάρχει κατανάλωση σε ανθρακική σκληρότητα , από κοράλλια τι έχεις;
|
||||
|
||||
![]()
απο LPS εχω:
6 φραγκακια καλοαστρεα 2 εφιλιες 1 ακανθαστρεα και απο ******: 2 ξενιες 1 σιμιλαρια 1 σαρκοφυτο 1 green star 5 πετρουλες με ζωανθακια και μερικα μανιταρια |
|
|||
|
|||
![]()
Λεο φωτογραφίες να βάλεις και να πας και από τον φίλο μου να του τραβήξεις το αυτί!
Να του πεις να αφήσει λίγο τα μέλια και να μας βάλει καμιά φωοτογραφία. Τζαμπα η καμερα???? |
|
||||
|
||||
![]()
ααα ξεχασα εχω και εναν ποριτη με τα featherdaster
μωρε εγω να τον μαλοσω αφτος θα με ακουσει??? χαχαχα |
|
|||
|
|||
![]()
Πες του από τον σώγαμπρο.......
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαααααακηηηηηηηη πες αλευριιιιιι.....
κατι ειρθεεεεεε.... με το φτινιαρικο τροπο αποστολης και εκανε 8 μερες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε ανάσταση ......
Αντέ να δούμε φως !!! Τι θρίλερ του φωτιστικού ττελειώνει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τωρα μενει να παω να κωλισω το πλεξιγκλας και να παρω μια θερμοαγωγιμη κολα, καθαριιζω συνδεω καιιιιιιιι......... ΦΩΣ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο λεων!
καλορίζικα φίλε μου και καλοφωτιστα να είναι! είμαι σιγουρος οτι όση ατυχία είχες τόσο καλά θα πάνε όλα απο εδώ και πέρα! πάμε γερά λεων! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Νικο να σε καλα και εγω ελπιζω οτι απο δω και περα τα πραγματα θα πανε καλητερα!!!
αλλη μια παραλαβη που μπηκε ειδη στο ενυδρειο και αυριο θα ψαξω να δω που ακριβος θα κατσει!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λεο δεν σε προλαβαίνουμε πια σαν να πάτησε γκάζι απότομα .
κοίτα για μια δόσομετρική η ροακτορα αν μπορείς οικονομικά να μπουσταρουμε καλά και τα Χριστούγεννα είναι κοντά ..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
αυτά είναι! πατάμε γκαζι και ανεβάζουμε ταχύτητα λεων! πάμε γερα τρελέ μου! καλορίζικο το νέο σου οπλο! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!! προσπαθω!!
τωρα για ριακτορα δεν ξερω βλεπω την Βασω με τον πλαστη στο χερι και ΔΕΝ ειναι για πιτα οποτε τρομαζω λιγο αλλα θα δουμε!!! χαχααχα ------------------------- πηγα και κωλησα και το σπασμενο plexi glass!!!! και συνεχιζουμε!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 23-09-16 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν χρειάζεται να τα ξέρουν ολα! έτσι κάνω και εγώ αλλά εχω τον μικρο που με το που δει κάτι νέο είτε απο ζωντανό είτε απο εξοπλισμό το διατυμπανιζει ![]() ---------------------------- πάμε γερά με το φωτιστικό! το χειρουργείο εσύ θα το κάνεις λεων? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ε ναι τωρα Νικο τι να κανω θα το παλεψω! εχω την συνδεσμολογια απο τον Σακη στα αλλα οποτε θα κανω μια αντιγραφη και ελπιζω να πανε ολα καλα! παριγκηλα και παστα cpu λογικα αρχες εβδομαδας θα ειναι εδω οποτε θα προσπαθισω να τα φτιαξω μεσα στη βδομαδα, να τα δω τουλαχιστων να αναβουν, μετα θα ασχολιθω με το πως θα μπουν!!! ααααλο απο κει αλλα δεν πιραζει εκει ειναι ποιο ευχαριστα τα πραγματα!!! σημερα εσθανομαι πολυ χαρουμενος ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ!!!! μετα απο 2.5 μηνες!!! τα κακομαθενω νομιζω αλλα δεν πιραζει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά χωρίς αλλαγή νερού .....
Τελείωσε και το φωτιστικό ν ππάρουν μπρος όλα !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι λογικα παντα ειναι η τελευτεα φωρα εκτος αν μας τα κανει ο καιρος μανταρα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις βάλει ακόμα κολλητήρι στην πρίζα και ανησυχώ.
Περιμένω την μυρουδια( οπως λένε και οι παλιοί ) του καλαι λεων! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω καλαι Νικο αλλα αυριο θα παω προι προι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο λεων πάμε γερά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε πόνο Λεό
περιμένουμε να δούμε φως....... |
|
||||
|
||||
![]()
ειχαριστω Νικο
εγω να δεις Σακη.. εγω να δεις!!! χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπων παιδια το θετικο ειναι οτι το φωτιστικο ειναι ετοιμο και το ακουμπησα προχειρα στο ενυδρειο μεχρι να βρω την τελιοτικη του θεση (φωτο αυριο) το αρνιτικο οτι κατι ψαρια που παριγηλα... δεν ηρθαν ποτε οποτε παλι αψρος θα μεινω και εχω αρχισει το κλαμα.. αλλα δεν πιραζει τι να κανουμε την επομενη φωρα αμα ειναι ποιο τυχερος εχω φωτιστικο τουλαχιστον!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |