|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θεϊκά τα ψάρια σου! φτου φτου φτου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδαααααα!!!!
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Λουκά , ευχαριστώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη και Τάκη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο τ ασπρο ειναι ερωτας!!!βγαινει και σε χρυσοψαρο?χαχαχαχα
αν οι μυθοι ειναι αληθινοι και θελει κανενα να μεταμορφωθει και να κοψει καμια βολτα που θα παει με αυτο το διχτυ? ------------------------- [/QUOTE]Πριν πολλά χρόνια, σε μια εποχή πριν την καταγεγραμμένη ιστορία, ένα μεγάλο κοπάδι από χιλιάδες κόι κολύμπησε στον Κίτρινο Ποταμό. Τα χρώματα των δυνατών σωμάτων τους έλαμπαν στον ήλιο κάνοντάς τα να μοιάζουν με εκατομμύρια ζωντανά πετράδια. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που τα κόι έφτασαν ένα καταρράχτη. Αμέσως ένας μεγάλος αριθμός από αυτά αποθαρρύνθηκαν και γύρισαν πίσω, θεωρώντας πιο εύκολο το να πάνε με το ρεύμα του ποταμού. Όμως μια αποφασισμένη ομάδα από 360 κόι επέμειναν. Προσπαθώντας και πηδώντας κάθε κόι προσπαθούσε να φτάσει την κορυφή του καταρράχτη. Ξανά και ξανά πηδούσαν στον αέρα μόνο για να ξαναπέσουν πίσω στο νερό. Ο ήχος από τα πλατσουρίσματα τράβηξε την προσοχή των τοπικών δαιμόνων που γελούσαν με τις προσπάθειες των κόι. Χειροτερεύοντας τη θέση των ψαριών, οι δαίμονες αύξησαν σαδιστικά το ύψος του καταρράχτη. Όμως τα κόι δεν τα παρατούσαν. Απτόητα,συνέχιζαν τις προσπάθειές τους για εκατό χρόνια. Στο τέλος, με ένα ηρωικό πήδημα, ένα μοναδικό κόι έφτασε την κορυφή του καταρράχτη. Ο Θεός του χαμογέλασε με επιδοκιμασία και μεταμόρφωσε το εξαντλημένο κόι σε ένα απαστράπτοντα χρυσό δράκο. Τώρα περνάει χαρούμενα τις μέρες του κυνηγώντας μαργαριτάρια σοφίας στους ουρανούς. Όποτε ένα κόι βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να πηδήξει στην κορυφή του καταρράχτη, γίνεται και αυτό ένα παραδεισένιος δράκος. Ο καταρράχτης έχει γίνει γνωστός ως η Πύλη του Δράκου και, λόγω την αντοχής και της επιμονής τους, τα κόι συμβολίζουν την προσπάθεια κάποιου να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. [QUOTE] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 02-08-16 στις 00:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου
![]() ![]() ![]() ![]() Τον λατρεύω αυτο τον μύθο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος αυτός ο μύθος για τα ΚΟΙ, δεν τον ήξερα
Παράθεση:
έχω ![]() Την Χιονάτη μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tακη καντο αναπαραγωγη βρε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα... ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οφειλω να συμφωνησω για τον μυθο...παρα πολυ καλος...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ πάρα πολύ Νίκο
![]() ![]() Ο μύθος εξαιρετικός ![]() ![]() 3 Οικογένειες έκρυψαν τα Κόι τους μέσα σε Ναούς κατα την διάρκεια πολέμων για να μην εξαφανιστούν επειδή οι στρατιώτες τα τρώγανε.
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω εχω την χιονατη μου ,που μου εκλεψε το ονομα ο Τακης!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα παιδια αν βρω ασπρο θα το πω frosty που ειναι και unisex
Aρτεμις αν δεν κανω λαθος διαβαζω για τα κοι τον τελευταιο καιρο(αυτο με ανυσηχει)και διαβασα οτι τα κοι εισηχθησαν στην Ιαπωνια απο την κινα γιατι δεν υπηρχε τροφη κατα τους χειμερινους μηνες ηταν απο τα λιγα ζωντανα που αντεχαν το ψυχος,με τον καιρο καποια εβγαζαν ομορφα χρωματα και τα κρατουσαν σαν κατοικιδια |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι Γιάννη μου
![]() ![]() Πιο πρόσφατα έγινε εισαγωγή απο την Γερμανία των doitsu (σημαίνει Γερμανός) . Tα Κόι προέρχονται απο τον κοινό Κυπρίνο ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 03-08-16 στις 09:00 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρουλα..
![]() Αρτεμης δεν ρωτησα ποτε...τι ρατσες κοι εχεις?? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλια τα ψαρια να τα χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Λουκά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλημερα Nikolaki94 σε ευχαριστώ πολύ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φτου , φτου σκόρδο
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι τα θες τα πιστοποιητικά ? Πιστοποιητικό είναι η αγάπη που έχεις για αυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
1000 like
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα πραγματα ...
![]() ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα μου
![]() ![]() ![]() ![]() Εδω θα δείτε όσα Κόι υπάρχουν σύμφωνα με τα χρώματα και τα λέπια (για να μην λένε και κάποιοι ότι θέλουν ![]() ![]() ![]() http://www.thekoikeepers.com/variety...page_0001.html
|
||||
|
||||
![]()
Μερσι μερσι
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια τι ευτυχία είναι αυτη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τόσα ήταν όταν τα αγόρασα σε μέγεθος, σαν τα μικρά τους ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια τωρα?να σου ζησουν!!!!και αλλα μπορει να εχει αρτεμις!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |