|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε δεν το ηξερα το εβγαλα ολο προσεκτικα μεν αλλα το ξεριζωσα και το πογκοστεμον ειχε πολυ μεγαλη ριζα.θα εχω το νου μου στην λιπανσηκαι η ροταλα σαν γρηγορης αναπτυξης εχει γινει δεν την προλαβαινω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Kανε μερικες εξτρα μικρες αλλαγες μεσοβδομαδα.
|
||||
|
||||
![]()
done!
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο update η τονινα εχει εκραγει τον τελευταιο μηνα δεν ξερω γιατι αλλα πραγματικα εχει ξεφυγει
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααάα μπράβο μπράβο ομορφιές
![]() Είδα ένα ψάρι ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο είναι πανέμορφο.
μπράβο Γιάννη
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο Γιαννη!!
Ψαρια δεν εχει μεσα η τα βγαζεις εξω για την φωτογραφιση; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!!!Γιαννη στην επιφανεια ειναι αριστερα τα ψαρακια μου τρωνε!!!απλα ειναι τιγρακια εχουν και καμουφλαζ για την βλαστηση και το κακο το ματι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Γιαννη!
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε πολυ ομορφο κι αν κατα τη γνωμη μου ριξεις ενα πιο αυστηρο κλαδεμα οριοθετωντας το καθε φυτο θα γινει ακομη πιο σουπερ!!Σιδηρο ριχνεις;Εγω που ξεκινησα δειλα λιγο σιδηρο, βλεπω τωρα την alternathera να παιρνει ενα βαθυ κοκκινο χρωμα που δεν το χε μαλλον τα κοκκινα τον χρειαζονται..
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη κουβεντα ο σιδηρος σε μενα δημιουργει αλγες με τα τεστ δεν μπορω να βγαλω ακρη.δειχνει οτι να ναι.προσεχε τον!!!στην αρχη ειναι οκ μετα απο 2 εδβομαδες η αλτερναθερα την ακουει πρωτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!! Μπραβο!! οι τονινα ειναι υπεροχες!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οι σκασμενες!!! εμενα μου αρεσει ολη η οικογενεια μπορει αργοτερα να το κανω ενυδρειο αφιερομενο μονο στο γενος eriocaulon
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές ομορφιές
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα τα ψαρακια,επιτελους τα ειδαμε
![]() Οσο για το scape ,(για μενα) εχεις πολυ κοντο τον αριστερο "θαμνο" και το κοκκινο φυτο (το πισω) ,ειναι λιγο αναρχο. Αν το θες σαν κατηφορα ,θα ηθελε κλαδεμα λιγο το κοκκινο ωστε να δειχνει καλυτερα κοντα στα αλλα. Αν ρωτας την γνωμη μου ,θα ηθελα στην επιφανεια τους δυο θαμνους (δεξια και αριστερα, ο δεξης ειναι οκ ,ο αριστερος μου φαινεται κοντος) και μια "κοιλια" στο κεντρο του ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ιδεα γιαννη θα το κανω ηταν ψηλη η ροταλα σημερα την κουρεψα.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και εγω οτι θα ηταν καλο ενα κενο στη μεση. Χτες διαβαζα μια κριτικη του Amano και μιλουσε για dead space δλδ ενα κενο μερος . Ετσι οπως ειναι τωρα ειναι πολυ μπουκωμενο. Περασα και εγω φαση που ηθελα φυτα-πολλα φυτα-αλλα μερικες φορες less is more.
|
||||
|
||||
![]()
στεφανε εχω 10 φυτα μεσα.αλλα εχεισ δικιο.παντα οταν αφαιρεις τονιζεις κατι περισσοτερο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|