|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες από την βεράντα του σπιτιού μου και την πλατεία του χωριού μου Παρόρι Λακωνίας 5 χιλιόμετρα δυτικά της Σπάρτης κάτω από τον Ταύγετο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο κέραμος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και το φαράγγι του Παρορίτη που αρχίζει από τον Κέραμο στην πλατεία του χωριού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό μέρος! Εκεί μένεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλος ο Ταΰγετος είναι φανταστικός και έχω την την τύχη να μένω εδώ. (Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Tελειο μερος μεσα στη φυση! Εισαι πολυ τυχερος! Μπολικο πολυτριχι επισης!
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια σου φίλε μου ζουν μέσα στον καθαρό αέρα
![]() ![]() Υπέροχο μέρος! |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν την φύση δεν υπάρχει
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Συμφωνώ απολύτως, Σαν την φύση δεν υπάρχει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 03-05-16 στις 12:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι από τους προνομιούχους. Πανέμορφη Φύση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα μέρη, η φύση οργιάζει.
Αυτές οι βρύσες/πηγές στο Κέραμο, είναι αυτές στη Τρύπη ; Αυτό μου θύμισαν.
|
|||
|
|||
![]()
Όχι είναι στο Παρορι είναι ένα χιλιόμετρο αριστερά από το κάστρο του Μυστρά, έχεις έρθει στη Σπάρτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 2009 έκανα τελευταία φορά τη διαδρομή Στούπα-Καλαμάτα-Σπάρτη-Μυστράς-Γύθειο-Οίτυλο-Στούπα, και οι βρύσες μου θύμισαν το πλάτωμα που έχουν οι βρύσες στη Τρύπη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχη διαδρομή να έχεις χρόνο να θαυμάζεις την ομορφιά του Ταΰγετου.
|
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο μέρος !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από τις πιο ωραίες διαδρομές, το 2009 όμως είδα τον Ταΰγετο καμένο και μου πλάκωσε τη ψυχή, από τα πιο ωραία δάση που φαίνονται από τον δρόμο δεν υπήρχαν ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το μέρος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες ακόμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς χιόνισε και είδαμε ¶ΣΠΡΗ ΜΈΡΑ!
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραίο τοπίο πραγματικά...
|
||||
|
||||
![]()
Mαγεια..τζακι,τσιπουρο και συγκλινο και μην το κουνας ρουπι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικό το χωριό σου και βέβαια όλη η περιοχή γύρω από τον Μυστρά. Έχω περάσει αρκετές φορές πηγαίνοντας στο δικό μου χωριό (κοντά στη Νεάπολη στα Βάτικα) και πάντα χαζεύω τη φύση. Ιδίως εκεί στις πηγές…
|
|||
|
|||
![]()
Λακωνας εισαι? και εσείς εχετε ωραία μέρη και φοβερή θάλασσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Λάκωνας.
Και μάλιστα -ιδίως όταν δεν είχα τα πιτσιρίκια- κατέβαινα πολλές φορές. Τώρα πιο αραιά.
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το χωριό σου πατρίδα. Βατικιώτης και εγώ, θά θελα να έμενα μόνιμα στα Βελανίδια....αλλά. Τα περάσματα του Ταϋγετου και του Πάρνωνα είναι από τις ωραιότερες διαδρομές στην Ελλάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κάννη το μπάνιο μου και στα βελανίδια πριν την κρίση κάθε καλοκαίρι ερχόμουν στην Νεάπολη μου αρέσει πολύ η περιοχή όσο για παρνωνα και Ταύγετο έχουν φοβερές ομορφιές και πολύ ωραία μονοπάτια με πολύ καλή σηματοδότηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφες οι φωτογραφιες και το μερος!
να δω ποτε θα μετακομισω... |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας που το πιάσαμε τα πατριωτάκια... από την ¶νω Καστανιά εγώ. Βελανίδια έχω έρθει πολλές φορές και δια θαλάσσης. Αυτός ο Αι Παυλος με την διπλανή παραλία...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|