|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε κατευθείαν σε 7,5-10mg/l. Δυστυχώς δεν οι χαμηλότερες δόσεις δεν εξαλείφουν τα flukes, παρότι μείωνουν πολύ τον πληθυσμό τους. Η τοξικότητα αρχίζει κοντά στα 50mg/l οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κάνει Τάκη. Praziquantel ειναι επίσης και το Sera (Professional) Tremazol
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάθε φορά που γράφεις για φάρμακα κρέμομαι από τις λέξεις σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαζοντας ολο το θεμα απ την αρχη,ποσταρω εδω μιας και τα συμπτωματα και στα δικα μου sterbai ειναι πανομοιοτυπα..
Μια ασπρη βλεννα καλυπτει το σωμα του ψαριου,η οποια μια επιδεινωνεται ,μια δειχνει πως υποχωρει.. Αυτη τη στιγμη εχω προσβεβλημμενο ενα ψαρακι εδω και 1 μηνα περιπου,αλλα την τελευταια βδομαδα βλεπω σημαδια κ σ αλλο ενα.. και 2 φωτο.. ![]() ![]() Αυτη τη στιγμη εχω 10 sterbai (5 ενηλικα-5 μικρα) 25 καρδιναλιους και 2 altispinosa..Συμπεριφορα ψαριων κανονικοτατη.. Λιτρα ενυδρειου 150-160,κι αλλαγη νερου 60% ανα βδομαδα.ph 6.5-6.7-νιτρικα 10-15. Προκειται για columnaris ή flukes αν καταλαβα καλα απ αυτα που διαβασα;; Οποιος μπορει να βοηθησει.. ![]() kostas G αν δεις το θεμα,θα θελα τη γνωμη σου σε παρακαλω..
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα τα με augmentin 250mg/40l, και Flagyl 250mg/40l όλα ποσά έχουν θέμα, για μια βδομάδα, με καθημερινές αλλαγές 25-50% και λέγε μου πως πάει η γλίτσα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 ψαρακια εχουν θεμα αυτη τη στιγμη.. Δεν εχω ξανακανει παρομοια θεραπεια, aygmentin+flagyl ταυτοχρονα στο κυριως ενυδρειο,τα υπολοιπα ψαρια,βιολογια δεν επηρεαζονται; Το ζητημα ειναι πως εφοσον θελει καθημερινες αλλαγες νερου,μαλλον πρεπει να γινει σε καραντινα με λιγοτερα λιτρα,για να ειναι δυνατον λογω χρονου... ![]() Oσο για το Esha Gdex που αναφερεται παραπανω ποια η γνωμη σου,πιανει μονο gill flukes;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα corydoras sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 93 | 31-12-10 17:58 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |