|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τυχερος μεσα στην ατυχια σου που ησουν παρων. Καλη ευκολια. Θα κολλησεις αλλο!
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψαξω και αν δεν βρω αλλο θα φτιαξω μονος.
Τα φυτα τι να τα κανω πως να τα συντηρησω και που???
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πω Κρίμα βρε Αλέξη
![]() ![]() Και εγω το ένα που έχω είναι ακρυλικό ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-03-16 στις 00:47 |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω κρίμα φίλε, σήμερα άρχισε το κόλλημα του νέου ενυδρείου και είναι εφιάλτης αυτό που περιγράφεις.
πάλι καλά δεν είχες ζώα μέσα σωστά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε κλαμα η κατασταση θα παω σπιτι να βαλω φωτο να δειτε ποσο πολυ εσπασε.
Δεν ειχα ζωντανα μεσα αλλα μολις το εστησα μετα απο 6 μηνες αναμονη. Και γω θα κολησω αλλο απο βδομαδα γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καλα. Κολα το καλα αν ειναι να ερθω να το παρω χαχαχχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ στεναχωρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω καλή δύναμη και από μένα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 120χ60χ50 ![]() 300 λίτρα καθαρά. Ότι πρέπει για φύτεμα |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω σαββατο πρωι να το φορτοσω μην ανησυχεις χαχαχααα
|
||||
|
||||
![]()
θυμηθηκα το δικο μου και αγχωθηκα
![]() ![]() δεν ειχε εγγυηση το ενυδρειο; μεταχειρισμενο ηταν; τι να πω καλη δυναμη να το ξαναστησεις...
|
||||
|
||||
![]()
από ενα φίλο το πήρα ούτε τι μάρκα είναι ξέρω.
άστα να πάνε. Δείτε πως έσπασε και πως άνοιξε. σε ένα λεπτό και τα 300 λίτρα στο σαλόνι στο ξύλινο πάτωμα. βλέπεις κανονικά μέσα στο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
To επιπλο ειναι σιδεροκατασκευη μεσα?
Μηπως δεν ειναι ενισχυμενο και εκανε κοιλια στην μεση? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έπιπλο είναι σίδερο κατασκευή με πολες κόντρες.
Όταν αγόρασα τα σίδερα και του είπα τις διαστάσεις και ότι θα είναι 300 λίτρα ενυδρείο ο σιδερας μου λέει ότι τόσο χοντρα σιδερα και τόσα πολα αυτός φτιάχνει άλλες 2 βάσεις για ενυδρεια. μου λέει δεν χρειάζεται αλλά το εγώ το έκανα κουτί με παντού κόντρες για να μην έχω πρόβλημα αλλά από αλου ήρθε το πρόβλημα τελικα. Η βάση είναι τελείως άκαμπτη σιγουρα
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω βρε Αλέξη τι ζημιά είναι αυτή
καλή δύναμη φίλε Είπες πως είναι ακρυλικό το ενυδρείο και έσπασε ;
|
||||
|
||||
![]()
Εκανε τεραστια ρωγμη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλο κουραγιο ρε συ.
|
||||
|
||||
![]()
πωω ρε φιλε το εχω παθει και εγω με ακριλικο κυρτο τζαμι και ξυλινο πατωμα και 3 η ωρα το βραδυ..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παίδες.
Ναι ακρυλικό ήταν πομπέ ήταν μπροστά δεν είχε γωνίες ακρυλικό είναι πλέξι γκλας πλαστικό δλδ. Αυτά που λένε πανοραμικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εσένα έτσι έσπασε?
δεν έχω ξαναδεί να σπάει ενυδρείο χωρίς να το ακουμπήσεις. Μόνο να χάνει από τις κολησεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εμένα μου το έφερε ένας φίλος το είχε βρει στα σκουπίδια δεν το χρησιμοποιησε και μου το έδωσε αφού τσέκαραμε ότι δεν χάνει πουθενα
|
||||
|
||||
![]()
εχεις την βαση μη σκας κολας ενα και τελος θα χουν μεγαλωσει και τα φυτα και θα σαι ο καλυτερος.
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω να κόλαω με βλέπω τζαμια.
thanks ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πω πω...εφιάλτης...που εχουμε ζησει αρκετοι!
Το ενυδρειο που εσπασε μη το πεταξεις...θα κανεις ένα υπεροχο τεραστιο βιβαριουμ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πεταξα κιολας γιατι απογοητευτικα.
Δεν το σκεφτηκα καθολου να σου πω την αληθεια.
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Αλέξη σίγουρα είναι ακρυλικό ; , μήπως είναι γυάλινο ;
Το ακρυλικό δεν σπάει με τίποτα, και τα γυάλινα τα κάνουν έτσι. Και έσπασε στο χειρότερο σημείο για να σκεφτείς για επισκευή και είναι και κουρμπαριστό, γιατί έχω επισκευάσει ενυδρείο έτσι μονοκόμματο αλλά όχι κουρμπαριστό και είχε σπάσει με τον ίδιο τρόπο αλλά όχι στην άκρη και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα σχεδόν 3 χρόνια. Κάναμε βέβαια οθόνη τη πλάτη και πλάτη την οθόνη και κρύψαμε το μπάλωμα με DIY πλάτη 3D, και το ενυδρείο είναι 350 λίτρα, 1,5 μέτρο μήκος
|
||||
|
||||
![]()
Ακριλικο ηταν γιατι το σηκωνα μονο μου να φανταστεις.
Και ειχε και μερικες γρατζουνιες και ακανα και γω μερικες στον πατο οταν το καθαριζα
|
||||
|
||||
![]()
Αφού με πέθανε η parvula και επιτέλους σταθεροποιηθηκε η ανάπτυξη της από το σοκ που έπαθε όταν ήταν στην λεκάνη την ξεφυτεψα και έγινε μια άλαγη στο υποστρωμα γιατί ο Πύλος φαινόταν σε μερικά σημεία κόκκινος και μου την έδωσε και έκλεψα την ιδέα του κουραμπιέ με την σιτα.
έβγαλα τα δεντράκια έφυγε το λόφακι έγινε φλατ και μπήκε σιτα ακριβώς όσος ο πάτος του ενυδρείο για να μην ξανά έχω πρόβλημα με τον πυλο. Μετά έβαλα χάλικακι μερικές πετρες λαβας γύρο από το δέντρο και ανάμεσα στις πέτρες φυτευτηκε monte carlo και σε όλο τον πάτο η parvula που ξύλωσα. Βέβαια στο στησημο και στο φύτεμα είχα και την βοήθεια του Μπάμπη ( bloska). τελαυταια ευκαιρία δίνω στην parvula μετα θα φύγει από το μπαλκόνι ![]() αν δεν γινει χαλι θα το φυτέψω σε γλαστρα ![]() το ξεφυτεμα μου πήρε 4,5 ώρες και με πεθανε ![]() τώρα αναμονή να μεγαλώσει και ο θεός βοηθός.
|
||||
|
||||
![]()
4,5 ωρες ξεφυτεμα,γιατι βρε Αλεξη τοσο πολυ;Σηκωνε πολυ θολουρα;
Ευχομαι να το δεις καταπρασινο απο δω και περα,αν και θελει το χρονο του..co2 ριχνεις κανονικα φανταζομαι..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα στα 120 λίτρα με "ουράνια τόξα" | gkginol | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 20-01-12 17:38 |
στησιμο φυτεμενου | ραφαηλ10 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-09-10 17:04 |
30 λίτρα-αποριες για νεο ξεκίνημα | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-07-10 17:27 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΜΕ LED | stelios_ant | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-10 14:15 |
Νέο ξεκίνημα 120 λίτρα | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-10-09 23:02 |