|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!μπηκε και αυτό το κοπαδακι των 4ων[
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:06 |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο το ενυδρειο σου καθε μερα παει καλυτερα !
Θυμασε πος λεγονται τα σαλιγκάρια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολλά like Φίλε Νίκο κουκλί γίνεται. Δώσε πόνο .... |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια!
![]() ![]() ------------------------- καλησπέρα σε ολο το φορουμ!μετα από νεες μετρήσεις και σημερα ο ριακτορας εχει πλεων σταθεροποιησει τις τιμες στο ενυδρειο! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-02-16 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:07 |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε ολους!
η ανανεωση στην θαλασσινη ενοτητα είναι κατι που με ενθουσιασε πολύ ![]() μια φοβερη δουλεια που πιστευω να εχει και συνεχεια ![]() με τον εκσυγχρονισμο & την εμπλουτιση της θα κανει την περιηγηση κανονικη "βουτια στον ωκεανο"................. επισης θελω να ευχαριστησω τους συντονιστες που μου αλλαξανε την ονομασια της ενοτητας μου.....μου αρεσει τους ευχαριστω πολύ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια και καλή υπομονή.
Το ενυδρείοωσου εχει πολύ δυνατές προδιαγραφές να γίνει οδηγός για κάθε αρχάριο που ξεκινάει τώρα ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() περιμενω το φωτιστικο να ετοιμαστει ετσι ωστε το ενυδρειο να περασει σε αλλη διασταση ![]() ------------------------- καλημερα και παλι!σημερα θα φτιαξω μια βαση απο τζαμι για να βαλω πανω το skimmer και να ανεβει 5-6 ποντους ετσι ωστε να δουλευει πιο ανετα και με καλυτερη αποδοση...... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 19-02-16 στις 12:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια!σημερα δεν προλαβα να κανω την βαση για το σκιμμερ (το πρωι με το καλο) αλλα εκανα τζαμια και καθαρισα σκιμμερ.....
![]() το πρωι ειδα εξω από το ενυδρειο ένα γοβιο Valenciennea puellaris ο οποιος καταφερε να αυτοκτονησει πηδώντας εξω.........τα ειδαμε και αυτό ![]() επισεις παιδια μεγαλο πρόβλημα:wanted dead or alive ![]() ![]() τελος ανεβασα άλλο λιγο την σταθμη του ενυδρείου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:07 |
|
||||
|
||||
![]()
τι σου χτυπαει? ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου λεων!τα μικρα...........ότι κινειται εκτελειται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εκανα και γενικη καθαριοτητα το ενυδρειο!
![]() το εκανα γιατι πριν 5-6 μερες ανεβασα no2 0.1 και no3 10+,ετσι εβγαλα σκιμμερ εξω και το καθαρισα με ζεστο νερο,εκανα 150λιτρα αλλαγη νερου σε 2 δοσεις και στο σαμπ καθαρισμα πατο,τοιχώματα όλα με σφουγγαρι καθαρισμου. ![]() στην συνεχεια και επι της ευκαιριας ανεβασα και άλλο λιγο την σταθμη του νερου στο ενυδρειο και τωρα είναι οκ.............. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:08 |
|
||||
|
||||
![]()
μετα το αφησα να ξεκουραστεί κανα 3αρη ωρες και εκανα μετρήσεις νεες
αλατοτητα 1,026 nh3 0 no2 0 no3 5 kh 7.0 ca 420 mg 1300 ετσι σιγα σιγα καλμαραμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Βαλε μια κατεψυγμενη γαριδα σε μια παγιδα και θα την πιασεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 21-02-16 στις 02:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο ευχαριστώ!
Νίκο οι μέτρησης σου είναι πολύ καλές !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω σακη!η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα λιγο με τις ανοδους αλλα πλεων ειμαι ηρεμος.................
![]() το βραδυ θα ανεβασω την ροη στις φυσαλλιδες κατα 5 δλδ 15/λεπτο μετα απο παραινεση γνωστη του ειδους ![]() και μετα θα κανω δοκιμη στην βασουλα του σκιμμερ ετσι ωστε να δουλευει καλυτερα |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!ανεβασα τις φυσαλίδες σε 15/λεπτο και σε λιγο θα μετρησω κχ για δω που βρισκόμαστε
![]() αλλοι δυο καρδινάλιοι σε τιμη δωρο που δεν μπορουσα να αρνηθω και τους εκανα 4ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:08 |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΧΩΡΙΣ λογο και αιτια τo yellow tank μας αφησε χρονους
![]() ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ πανω στον κυκλοφορητη....... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει το κεφαλι ψιλα & συνεχιζουμε
![]() οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις ![]() οπως μου εχει πει και μια ψυχη μια κανονικη μερα = 1ΛΕΠΤΟ ΣΕ REEF ![]() επομενως εχω καιρο μπρωστα μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εισαι σιγουρος οτι φταει η γαριδα για ολα τα φονικα..?
το λεω γιατί τις εχω δει εν δρασει αλλά για πτώματα...μήπως τα ψαρια σου τα ειχαν τιναξει και μετα ορμησε ο δραστης?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα την ειδα να κανει "μαρς" live σε καταδρομικη το βραδυ με φακο ![]() εκει ειναι που σιγουρευτηκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι για την απώλεια σου.Ήθελα να ρωτήσω.Αυτή την γαριδα την έβαλες εσύ;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ρε φίλε....
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
σημερα ειδα ελα καλο σημαδι σε ένα κοραλι δλδ σαν να φανηκε λιγο χρωματακι ενδειξη καλη για τα δεδομενα μου ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:09 |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια!εχθες το βραδυ εκανα μετρησεις μετα απο την ανοδο των φυσαλιδων σε 15/λεπτο στον ριακτορα που εκανα απο την παρασκευη!
εχουμε και λεμε..... nh3 0 no2 0 no3 4 kh 7.0 ca 400 mg 1300 αλατοτητα 1,026 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |