|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε!προν το παρων μου αρεσει.....αργοτερα μπορει και να βγαλω εάν θελω να του κανω ανανεωσει.....ασε να τον εχω ετοιμο γιατι μπορει να την πληρωσει ενα φυτεμενο που τρεχει 5 χρονια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To είπα καθαρά από θέμα κυκλοφορίας και με τη λογική πως τα κοράλλια θα φουντώσουν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα από κυκλοφορια εχω 3 rw15 και τους δουλευω στο 3-4 γιατι σηκωνουν τσουναμι...... χωρος για κοραλια άλλο τιποτα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακου κει Τεο!!! ε με τετοιο ονομα ρε Νικο τι περημενεις?? σοβαρη κουβεντα???? χαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλημερα παιδια!απηυδησα μαζι τους..... ![]() εκτος απο κακοι επαγγελματιες ειναι και ψευτες.... ![]() ενω μου ειχε πει οτι θα το στειλει με εξπρες το ανταλακτικο το εστειλε κανονικα και θα ερθει παρασκευη.......φυσικα ο ΤΕΟ(γατακι) ελειπε για να μου τα πει ο ιδιος αυτα.....και εβαλε μια γυναικα να μου τα λεει ....... για εμενα το charterhouse-aquatics.com εχει τελειωσει.......... ![]() Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-02-16 στις 11:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε γαμωτο να σε ξενερωνουν ετσι...!!!!
ευχομαι τα κοραλια να πανε καλα...!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι η κοροιδια φιλε που μου ριχνουν ενω τους εχω πει επανειλημμενως οτι εχω κοραλια μεσα ευχαριστω και παλι θαναση για την ευχη σου.... ![]() ------------------------- σημερα με το που παω σπιτι απο δουλεια θα κατσω και θα ασχοληθω με το μονταρισμα του σαν να ηταν οκ.θα περασω σωληνακια θα τον βαλω στην θεση αλλα δεν θα τον γεμισω με υλικο και θα περιμενω να ερθει το ανταλακτικο του .....................γ@%ω την αγγλια τους ------------------------- με λιγα λογια θα προσπαθησω να τον "κατανοησω" για να ειμαι ετοιμος οταν ερθει το ανταλακτικο..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-02-16 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!θελω να ζητησω μια τεραστια συγνωμη στο τεο για το γατακι που τον αποκαλεσα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:01 |
|
||||
|
||||
![]()
αναστας ο Ισους απο τον ταφοοοοοο καθος προειειειειειειεπε και εδωσε ..... να μην τα λεω λιγο πολυ γνοστα ειναι τα υπολοιπα χαχαχα
Αντε αντε με το καλο αν και μεταξει μας θα ηταν πολυ δελεαστικο να του κανεις ενα καψονακι ετσι για τον χαβαλε, οτι διθεν ειναι και το αλλο κωματι του ριακτορα χαλασμενο χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!ειμαι πολύ χαρουμενος
![]() θελω να ευχαριστησω ξανα και ξανα τις ανωτερες δυναμεις όπως και τα μεγαλα πνεύματα που μεσα από υπερταχυριθμα μαθηματα με εκαναν να μαθω και να κατανοησω τον τροπο λειτουργιας του όπως και καποια τρικακια από εμπειρες οπτικες γωνιες..... επειτα συνδεσα τα μανομετρα με την μπουκαλα co2,εβαλα υλικο στον ριακτορα,και τωρα μενει να ρυθμισω τον ριακτορα και να τον βαλω να "κελαηδησει"... ![]() ιδου τα αποτελέσματα κυριοι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:01 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() να εισαι καλα φιλε ακομα κλαιω με αυτά που λες.... ![]() ![]() ![]() μ'αυτα & μ'αυτα τους στοιχισα κανα 200ευρω με ανταλακτικο και δυο φορες εξπρες δεμα....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα φιλε, αντε με το καλο να ξεκινησει...!!!! παμε δυνατα...!!!
|
|||
|
|||
![]()
Αντε ωραία με το καλό να πάρει μπρος το θηρίο καιρός ήταν !
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
χαχαχα!αν θες προχωραμε το planB και ξερεις τι εννοω ![]() ------------------------- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!σημερα με το που παω σπιτι θα πεσω με τα μουτρα να τρεξω τον αγαπημενο μου ριακτορα! ![]() πριν τον βαλω σε λειτουργια θα κανω μετρησεις ειδικα kh για να εχω εικονα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-02-16 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο πρην τον τρεξεις καν του ενα ζεσταματακι πρωτα... ξερεις κυλιακουσ καμψεις μερικα ανηγματα... μην εχουμε αλλα και αντε να εξιγισεις στον Τεο τι εγηνε!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αχορταγος ειναι ο π@%&*@ς.......... |
|
||||
|
||||
![]()
μην με ακους απο την ζηλια μου τα λεω χαχαχαχα (με την καλη ενοια μην παρεξιγηθω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα διαφωνισω καθολου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βεβαια ΑΝΑΓΚΑΣΤιΚΑ πρεπει να φαω εσωτερικα το ντουλαπι με τροχο για να μπορει να χωρεσει ο μπουχεσας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα πραγματα εχεις κανει εδω βλεπω. Μπραβο και καλη συνεχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:02 |
|
||||
|
||||
![]()
τοποθετησει ριακτορα part2:σημερα μπηκε σε δοκιμαστικη λειτουργια ο ριακτορας!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:03 |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα βαλεις φωτα θα ανεβουν και οι καταναλωσης που ειναι μηδενικες.
Και θα εχεις περισοτερα ιχνοστοιχεια απο τον ριακτορα για τι θα δουλευει περισσοτερο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλημέρα παιδια!σημερα παρασκευη όταν με το καλο γυρισω από δουλεια θα κανω μετρήσεις και στην συνεχεια θα βαλω τον μετρ.φυσ/δων για να τρεξει ο ριακτορας.εαν προλάβω θα περασω και από σταματιου να παρω 3 γωνιες και 3 συνδέσμους μηπως και ανεβασω 1.5cm την σταθμη του νερου στο ενυδρειο. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 05-02-16 στις 09:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!ο ριακτορας μπηκε σε λειτουργια κανονικα την παρασκευη
![]() ![]() ![]() μεχρι τοτε θα πεσω σε χειμερια ναρκη μη εχοντας κατι άλλο να κανω............. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 15:03 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |