|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι αρχάριους να μπαίνουν στο φόρουμ οπως κι εγω ,οταν πηρα τα πρώτα μου ψαρια (σκαλαρια,γκουραμι ,χρυσοψαρα,1 απο ολα τα τετρας σε 30λιτρο) και να πέφτουν πρωτο θεμα σ αυτό το βιντεο
Σκεφτομαι την έκφραση τους και κλαίω. Πέρα απο την πλάκα μπορει να γινει sticky στα υπομνήματα για αρχάριους γλυκού νερού, γιατι μεσα εχει πολλες αλήθειες που παιρνανε πιο ωραια με το χιουμοριστικό αυτόν τροπο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εγώ που βρέθηκα με 11 λίτρα γυάλα και 2 χρυσόψαρα comon και χαλίκι μπλε και φιλάδιο από το πετ που έλεγε βάζουμε γλυκό νεράκι σε ένα μπολάκι και μετά 5 ώρες χυνουμε το νερό από την γυάλα και βάζουμε το φρέσκο νεράκι μέσα μια φορά την βδομαδα ![]() εννοείτε χωρίς φίλτρο. ο πετσοπας ήταν ιχθυολογος με πτυχίο που λέει και ο Σπύρος. εννοείτε δεν το έγραψα εδώ για τι θα έτρωγα ξύλο σίγουρακι όπως λέει πάλι ο Σπύρος χαχαχαχα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο έγραψες.........έχω κλ@σει στο γέλιο ρε φίλε!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ιχθυολόγος εεεεε με πτυχίο εεεε ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα να κάνω μετρήσεις στον βόθρο μας, πρέπει να έχει λιγότερη αμμωνία και νιτρικα χαχαχαχ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
είσαι τρομερός και άπαιχτος ρε φίλε !!! μου έφτιαξες το κέφι !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε Χ Ω Λ Ι Ω Σ Ε Ι ! ! ! ! ! ! ! (σόρρυ για τα κεφαλαία
![]() Πριν 10 λεπτά ήταν έτοιμοι εδώ να με πάνε νοσοκομείο... Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα γέλια... Έγραψες φίλε... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερός!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μμμππποοορρρρρωωωωω νννααα γγγρρραααψψψωωω λλλεεεμμμμεεε
Παιδια με έπιασε πονοκεφαλος απο τα γέλια. Σπύρο το τερματισες , τέλος
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Σπυρο!
πεθανα στο γελιο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα ναι.
Ο τυπος εχει και βιντεο σε μεγαλυτερη ηλικια. Μπορει να το φτιαξω καμια στιγμη και να ειναι ο .... "εμπειρος" πια χομπιστας ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο εμπειρος χομπιστας χαχαχαχαχα
Κανε μια αυτοβιογραφια σου Σπυρο. Χαχαχαχα να ξερουμε ποιον να κραζουμε αν δεν πετυχουν οι συμβουλες του εμπειρου χομπιστα. Το περιμενω πως και πως ομως!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Το έχω δει τόσες πολλές φορές που δε μπορώ να ανασάνω! Τέλειο!!χαχαχαχαχα0χ0αχ0α0χ0α0χαχ0α! Λόγω αντίστοιχης εμπειρίας το κάνω και avatar να δεσει!!χαχαχαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
κλαίωωωω η μικρή με την γυναίκα μου με ρωτούσαν τι έπαθα και δεν μπορούσα να μιλήσω....!!!
¶ντε σε καλό μας!
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι Θεούλης.....γελούσα ασταμάτητα και σε κάπιοια στιγμή χαλάρωσα γιατί με πόναγαν τα ζυγωματικά και τότε πετάει την ατάκα "Ευτυχώς που δε πήρα και τους μονομάχους δηλαδή". Τι με θές τώρα!!!!!! χαμός στο σπίτι, έσπασα το ένα ηχείο του υπολογιστή όταν κοπάνησα το χέρι μου πάνω του και το πέταξα από το γραφείο! Χαλάλι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα έγραψα και χθες στο fb, στα γράφω κι εδώ!
Μου έφτιαξες τη διάθεση και πλέον ξέρω τι θα βλέπω κάθε φορά που θέλω να γελάσω ΔΥΝΑΤΑ!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
respect lol !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κόντεψα να ξυπνήσω τον μικρο από τα γέλια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απίστευτη δουλειά με πολλές αλήθειες ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χαλάσει ένα πακέτο χαρτομάντηλα απο τα γέλια μέχρι δακρύων που έκανα, να ναι καλά όποιος το έφτιαξε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο το τερματισες χαχαχα
...εφερε τον κουβα με τα χρυσοψαρα χαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή μου την δίνει απίστευτα να μην καταλαβαίνω το αστείο που είναι βρε παιδιά το Link για το βίντεο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το πρώτο ποστ δεν φαίνεται?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=DYvH...layer_embedded
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Σπύρο...Τέλειο.Λιώσαμε στο γέλιο.Να σαι καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
😂😂😂😂😂
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνεντευξη Gilbert Maebe - Δεκεμβριος 2010 | Dimis | Αnouncements - Interviews - News | 19 | 04-05-14 01:42 |
βοηθεια σε αρχαριο | mpoumpouzos | Tanganyika | 67 | 15-10-13 00:53 |
Συζητηση και σχολια σχετικα με την συνεντευξη του Joep van Esch | kingrim | Bettas | 15 | 26-10-10 01:15 |