|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν προλαβα σημερα,ειχα γιορτη πατερα υιου & γυναικας οποτε λιγο δυσκολο μιχαλη
![]() ------------------------- δεν εχουν μπει οι συστολες & οι ουρες στην αποχετευση του σαμπ γιατι δεν τα ειχα οποτε εκρεμουν για μες την βδομαδα που θα τα παρω για να μπουν!θυμαμαι το τηλ. και την επισημανση σου αρχες εβδομάδας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-11-15 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να τους χαιρεσαι!!!
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
και εσυ φιλε πολυχρονος!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τους χαίρεσαι Νίκο , χρόνια πολλά και σε εσένα Μιχάλη ,
Νίκο γεμισε το με γλυκό νερό και δοκίμασε το ήρθε η ώρα μην βρεθούμε προ εκπλήξεων χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω !! πες τα κώστα , πες τα , Νικο ριξε νεροοοο στο σύστημα
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κωστα πρεπει να συνδεθει στην αποχετευση πως θα αδειασω μετα?μες την εβδομαδα θα γινει και αυτο. ![]() ![]() μου ελειπαν κατι συστολες & ουρες οποτε θα ξαναερθει ο νινταλ για δοκιμες κτλ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:37 |
|
||||
|
||||
![]()
ενώ μεχρι τωρα μεσα μου εκλεινα περισσοτερο προς το μπλε κατι μου λεει αυριο να παρω μαυρο πλαστικο χρωμα για πλατη!!
![]() ------------------------- μαρεσει που ηθελα να κανω και αγορες βραχου αραγωνιτη αλατι βακτιρια για σημερα και δεν εκανα τιποτα γιατι τωρα μπηκα σπιτι... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 09-11-15 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο καλησπερα
μολις ολοκληρωσα την αναγνωση, διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη. Καλοριζικο να ειναι και να το χαρεις οπως το εχεις φανταστει. Περι ενυδρειου δεν εχω πολλες γνωσεις αλλα η δουλεια σου ειναι πολυ καλη και ο εξοπλισμος φαινεται σουπερ. Δυο παρατηρησεις σημαντικες για εμενα. 1ον το ups εκει που το εχεις μετα απο λιγο καιρο θα σου κανει χαλια την γυψοσανιδα, απο θερμοκρασια και σκονες θα μαυρισει και θα φαινεται χαλια, επισης ειναι επικινδυνο γιατι θα εχεις υγρασια και πολυ πιθανο να σου βγαλει ζημια. 2ον Το πινακακι που εχεις τις ασφαλειες ειναι στεγανο ??? Εξω στο μπαλκονι που εβαλες τα πολυμπριζα ειναι στεγανα??? Ειναι πολυ ευκολο να σου ριχνει τον ρελε απο υγρασιες. Απο τον πινακα τραβηξες νυμ δυομισαρι καλωδιο ή μονο μαυρο (φαση) ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ονομα μου ειναι Δημητρης.
Το ups θα σου κανει σταμπα απο πανω στανταρ. θα φτιαξεις diy ελεκτες θερμοκρασιας? πχ το ups θα εχει δικο του ελεκτη και θα ανοιγει το ανεμιστηρακι? ή εχεις βρει ελεκτη με πολλες ειδοσους και εξοδους? Σε ρωτησα για τις υγρασιες, γιατι οσα θαλασσινα εχω δει ειναι ανοικτα απο πανω και συνηθως εχουν πολυ χωρο απο πανω, οποτε φανταζομαι θα παιζει και υγρασια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- τελικα παιδια ανατροπη δεδομενων στις καθυστερησεις για την αγορα ν.βραχου!εκει που θα τον αγοραζα από μαγαζι εχθες αργα ένα παιδι από το φορουμ εβαλε ότι πουλαει καμια 50κιλα.συμφωνησαμε και αυριο παω να τον παρω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-11-15 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:39 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τον μαριναρησες καλα;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ξεκινησει με μισολογα να το λεω στη γυναικα μου για ψυσιμο στο φουρνο γιατι ξερω ότι μυριζει λιγο,αυριο που θα λειπει θα τον "θωρακισω"εξωτερικα κανα 2ωρο στους 200βαθμους......
![]() ------------------------- μηπως θα επρεπε να βρω 3-4 κομματια πιο μεγαλα ν.βραχου για να τα ξεκινησω σαν βασης και πανω τους να χτισω τα υπαρχον που εχω.τι λετε οι εμπειροι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 12-11-15 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και να τον σβησεις και με ενα καλό κρασί ρε συ Νίκο χαχαχα , ποσό καιρό είναι νεκρός ; Καλύτερα να βάλεις τον ζωντανό απο πάνω Νίκο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
για δωσε λιγο σχημα να δουμε!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:39 |
|
||||
|
||||
![]()
βαζοντας λοιπον την πρωτη δοση στο φουρνο εκανα ένα πειραμα χωρις κολλες τσιμεντα κτλ. για να περασει η ωρα αλλα και για να φτιαξω ένα πλανο!βεβαια θελω τις γνωμες σας για να δω εάν το πλανο που εχω είναι σωστο η είναι αλλου για αλλου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:43 |
|
||||
|
||||
![]()
παμε για την δευτερη φουνια οριακα και αυτή στο φουρνο οποτε ιδιο βαρος με την 1η.επομενως εχουμε και λεμε:εαν το πειραματικο aquascape ηταν 20κιλα>100χ30χ30 τα 40 θελω να τα κανω 130χ40χ45 φτανουν ετσι δεν είναι ρε παιδια??κανενας καλος μαθηματικος??
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα σου περισεψει κανα κιλο εγω ειμαι δω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ 1α το επιπλο.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κάθε πραμα στον καιρο του ......και τον αυγουστο ο κολιος!
![]() ------------------------- καλησπέρα σε ολους!μολις πηρα ταχ.τσιμεντο και αρχιζω τα χτισίματα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 13-11-15 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο , δεν ειναι κακό θα έλεγα μηπως να το εκοβες καπου να μην ειναι συνεχόμενο να κανείς σαν νησιά την φάση να έχει και καλυτερη κυκλοφορία
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον Κώστα για 2 ή 3 νησιά, και δεν θαεδινα 45 εκ ύψος, θα έφταναν μέχρι 35 εκ.
|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:44 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |