|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με την alpha έχω ακούσει και από άλλους οτι υπάρχει πρόβλημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
με προπληρωμενη της eurobank δοκιμασε κανεις?!
|
|||
|
|||
![]()
το δοκίμασα σήμερα με eurobank άλλα δεν μου το δέχεται έμενα
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δοκίμασα προχθές με χρεωστική της Alpha αλλά τίποτα. Μάλλον απο τον λογαριασμό αφαιρέθηκε ενα μικρο ποσο (περίου 0,91¤) αμέσως μετα απο την αποστολή των χρημάτων που έκανα απο την κάρτα αλλα στο PayPal δεν έχει μπει τίποτα ακόμα (έχω στείλει δοκιμαστικά 5¤). Το τελευταίο mail μου έλεγε οτι θα με ενημερώσουν οταν μπουν τα χρήματα αλλα μέχρι στιγμής τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Μολις το εκανα με debit της εθνικης (απο τις καινουριες, οχι με παλια που γραφει "maestro") και την πηρε... Απ οτι φαινεται δουλευει ΜΟΝΟ με εθνικη (απ οσο λενε και οι υπολοιποι οσο εχω ψαξει).... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 12-09-15 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και Πειραιώς
|
|
||||
|
||||
![]()
και πειραιως visa ειναι οκ.. μολισ το εκανα και εγω.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψωνισες απο e bay δηλαδη;
|
||||
|
||||
![]()
δηλ eurobank alpha δεν δεχεται προπληρωμενες..,μονο εθνικη και πειραιως απο οτι καταλαβα..
|
||||
|
||||
![]() οχι ακομα αλλα περασα χρηματα στο paypal., edit. και μια που ηθελα κατι ψιλοπραγματακια εκανα δυο παραγκελιες και ολα καλα..αρα δουλευει το συστημα κανονικα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λετε βρε παιδια χρεωστικες εθνικης η πειραιως εννοειται τις προπληρωμενες (virtual)που φορτιζονται μεσω atm η banking απ τον λογαριασμο σωστα;
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε μου εννοούμε τις κάρτες που κάνουμε ανάληψη από τα ατμ και είναι συνδεδεμένες με τον/τους τραπεζικό/ούς λογαριασμό/ούς που διαθέτουμε στην εκάστοτε κάρτα και την οποία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κατευθείαν για αγορές που το ποσό θα το πάρουν από τον κύριο λογαριασμό της κάρτας ( εάν έχεις παραπάνω από έναν λογαριασμό συνδεδεμένο στην κάρτα) διαφορετικά από τον λογαριασμό που διαθέτεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει κάποιο ελληνικό pet shop που να δέχεται πληρωμή με προπληρωμένη κάρτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστευω και στα υπολοιπα να μην υπαρχει προβλημα,απλα καλεσε τους πριν και ρωτησε τους.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εγω πριν λιγο δεν το καταφερα..
![]() Γιατι οταν φτανουμε στο προτελευταιο βημα πληρωμης στο ebay μας ζηταει να κανουμε login στο paypal για να γινει η επιβεβαιωση πληρωμης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χθες δοκίμασα χωρίς επιτυχία για αγορά από το e-bay με πληρωμή από paypal. Χρησιμοποίησα τρεις κάρτες της alpha (visa-prepaid-debit). Μέχρι και το κόλπο με την αποστολή μετρητών στο paypal έκανα και με απέρριψε.
|
||||
|
||||
![]()
εφόσον ο λογαριασμος μας στο paypal εχει χρηματα μεσα(στο balance) μπορουμε να κανουμε αγορες. στο ebay αν εχει το paypal μεσα χρηματα δέχεται την συναλαγη. το προβλημα ειναι αν δεν εχεις balance και πρεπει να τραβηξει απο το συνδεμενο λογαριασμο σου.αυτο δεν το δεχεται . αυτο παρακάμπτουμε με την διαδικασία που κανουμε ποιο πάνω,
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο!!Μολις το καταφερα με χρεωστικη Πειραιως
![]() ![]() Και προχωρησα φυσικα σε αγορα στο e bay χωρις κανενα προβλημα,να ναι καλα τα παιδια που το σκεφτηκαν ευχαριστουμε πολυ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασα και με χρεωστική της Εθνικής αλλα πάλι τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω δεν τα καταφερα με χρεωστικη εθνικης αλλα με πειραιως ναι!!
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε κανένας σήμερα με Πειραιώς; γιατί μου φαίνεται ότι μας πήραν χαμπάρι γιατί το δοκίμασα με την κάρτα και έφαγα άκυρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με πειραιως σημερα το απογευμα κατα της 17:30, ολα δουλεψαν σωστα. Τι ωρα προσπαθησες εσυ ?
|
|
||||
|
||||
![]()
την ώρα που έγραψα οπότε σκέφτομαι μήπως απλά το διαθέσιμο κεφάλαιο της Πειραιώς εξαντλήθηκε για σήμερα. Θα δοκιμάσω πάλι τα ξημερώματα. Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις το εκανα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις το εκανα με prepaid Πειραιως με επιτυχια.
|
||||
|
||||
![]()
Απο τη την eurobank εφαγα πορτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
η δικη μου η προπληρωμενη ελειξε,να παω να βγαλω σε αλλη τραπεζα???
![]() Πλακα πλακα ποτε λετε να τελειωσει ολη αυτη η ιστορια με τα capital controls? |
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|