|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ας περιμένουμε και άλλες γνώμες. Τι κόστος έχουν οι γωνίες αλουμινίου που λές? |
|
||||
|
||||
![]()
Από αποθήκη χονδρικής βρήκα με 3 Ευρω τα 5 μέτρα, από Leroy πονάει, πάνε με το κιλο να ξέρεις αλλά πήρα 2 φορές και ήταν η ίδια τιμή. Με κατάλληλο αστάρι τις έβαψα μαύρες, αν μπορείς να βρεις έτοιμη βαμένη είναι ακόμα καλύτερα γιατι είναι με ηλεκτροστατική μπογιά. Να ξέρεις πως είναι πολύ εύκολο να τις κολλήσεις αρκει να τις κόψεις σωστά. Ενα μυστικό όμως, αν βάλεις παντού γωνιές, να φροντίσεις να βάλεις κάτω από το ενυδρείο , στο πάτο, κάτι να ισοσκελίσεις τη διαφορα των 1-2 χιλιοστών που θα σου κάνει η γωνία για να μην είναι ο πάτος στον αέρα. Βρήκα στο Jumbo αντιολισθητικό (έτσι το λέει) παμφθηνο και το έβαλα στο πάτο ενυδρείου, από έξω εννοώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφού έχεις ελευθερο χρόνο και ένα μπουκάλι σιλικόνης θα το αγοράσεις καλύτερα είναι να ξεκολλήσεις εντελώς το ένα γυαλί να το καθαρίσεις και να ξαναμοντάρεις!!
Για να μην σου πω για σιγουριά καθάρισε τις σιλικόνες από όλες τις γωνίες χώρις να ξεμοντάρεις και ξαναπέρασε. . . |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου,ξεκολλάς τελείως το τζάμι,καθαρίζεις και ξανακολλας.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ αυτό σκέφτομαι και βλέπω σαν πιο σωστή κίνηση,απλά δεν το έχω κάνει ποτέ και ψιλό κολλάω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοίγω νέο σχετικό θέμα ,με οινόπνευμα η με καθαρό ασετον καθαρίζει ποιο εύκολα η σιλικόνη απο τα τζάμια? Εννοώ για τους λεκέδες που εμειναν απο τα χέρια επανω στο τζάμι
|
||||
|
||||
![]()
Με white spirit ή διαλυτικό νιτρου είναι πολύ καλύτερα
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το γνωριζωαυτο αλλά φοβάμαι μην παει στις ενώσεις και έχουμε άλλα μετα.Θα δοκιμασω με διαλυτικό στα αλλά σημεία.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ρίξεις με το κιλό, σε ένα χαρτί κουζίνας περνας όπου θες να καθαρίσεις, και να παει στις ενώσεις δεν θα παθουν τίποτα, ειδικα το διαλυτικό νίτρου εξατμίζεται γρήγορα, μετα όμως σαπουνισμα και ΠΟΛΎ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περίπου έτσι όπως το κάνει εδώ ο τύπος, αλλά με την προϋπόθεση, τα σημεία που ξυρίστηκε η σιλικόνη θα πρέπει να καθαριστούν επιμελώς με διαλυτικό νίτρου ώστε να φύγουν όλα τα υπολείμματα της σιλικόνης. Η ταινία στον πάτο είναι περιττή και δεν προσφέρει τίποτα στο αισθητικό μέρος γιατί καλύπτεται από το υπόστρωμα. Το σωστότερο είναι να ξεκολληθεί το ενυδρείο και να ξανακολληθεί από την αρχή, ειδικά αν το ενυδρείο είναι παλιά κατασκευή και έχει ξεραθεί η σιλικόνη, αυτό είναι το ιδανικό
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ραγισμα σε πατο (επισκευή??) | ska13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 23-04-13 10:19 |
Επισκευή φίλτρου Hydor 20 prime | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-03-08 13:47 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |