|
|||
|
|||
![]()
γιατι για να ερθει απο βορια εδω θελει πανω απο 2 μερες.....δεν εχει καραβι καθε μερα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες κάτι άλλο σε κοχυλόψαρο πας σε multis(είναι πιο εύκολο να βρεις) ή αλλιώς βάζεις και άλλες πέτρες και πας σε κάποιο julidochromis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμα βρεις ατομο απο καβαλα η θεσ/νικη θα στα φιλοξενισω εγω.
Και φυσικα με την 1η γενα στελνει ενα χαρεμι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα κατι νομιζω οτι βρηκα....αν και ειναι μωρα..θα περιμενω .
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι βρήκες τελικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν θελεις βοηθεια απο Αθηνα-Πειραια μου λες μπορω και να τα φιλοξενησω και να στα στειλω
|
|
|||
|
|||
![]()
similis.
------------------------- ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου..ειναι ακομα μικρα...θα σου πω μετα απο καποιο διαστημα....αλλα ειμαι τοσο χαρουμενος που τα βρηκα που ερχομαι και εγω να τα παρω....στειλε μου σε πμ το τηλ σου να σε παρω για πετρες αν θες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 21-06-14 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλησπερα..
σημερα ηρθαν τα τεστ για σκληροτητες.προσπαθησα λοιπον να κανω ενα να δω...στην ουσια ειναι το νερο της παροχης.το τεστ ειναι της απι...εβαλα λοιπον 6 σταγωνες μεχρι να αλλαξει το kh στο gh ξεπερασα τις 12 και δεν αλλαξε κατι..... μπορει να μου πει καποιος πως το διαβαζω και τι πρεπει να κανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το KH θα βάζεις σταγόνες μια μια μέχρι από μπλε να γίνει κίτρινο,και στο GH απο πορτοκαλί σε πράσινο.Όσες σταγόνες βάλεις αυτή είναι και η τιμή!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάζεις 1 σταγόνα, κλείνεις το καπάκι , το κουνάς, αν δεν αλλάξει χρώμα πάλι το ίδιο, όταν αλλάξει χρώμα μετα το κούνημα τότε το πλήθος των σταγόνων είναι η τιμή της μέτρησης
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη αυτο που καταλαβα ειναι οτι το αποτελεσμα ειναι οι σταγωνες και στα 2.αρα στο kh εχω 6.και στο gh επρεπε να συνεχισω για να δω ποσο εχω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το Kh με 6 σταγόνες έγινε από μπλε σε κίτρινο τότε έχεις 6Kh!
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ το επιασα....και λογικα πρεπει να το παω πιο πανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταφέρεις σιγά-σιγά να το φτάσεις 12+ θα είναι το ιδανικό,το ίδιο να κανείς και με την Gh να την φτάσεις στο 15+!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανελαβε της μετρησεις πριν κανεις κατι αλλο γιατι μου φαινεται περιεργο να εχεις μονο 6..Τα ιδια νερα εχουμε και δεν εχω μετρησει ποτε κατω απο 11-12 kh και 20++ gh.
|
|||
|
|||
![]()
αυριο θα τις ξανα κανω να δω....
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλημερα.λογο δουλειας δεν εχω προλαβει να κανω και πολλα...περιμενω τα σιμιλισ να μεγαλοσουν λιγο για να τα παρω...τωρα μεχρι να γινει αυτο..μετα απο κουβεντες με φιλους ειπα να βαλω καποιο julidochromis.να βαλω δλδ 5,και οταν δω ζευγαρι να βγαλω τα υπολοιπα.αν τα λεω σωστα..εσεις θα μου πειτε....τωρα δεν ξερω πιο.βλεπω σε μαγαζια και υπαρχουν καποιες κατηγοριες.πιο να παρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τι έχεις δει να το συζητήσουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
julidochromis ornatus.regani,transcriptus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να βάλεις ornatus ή transcriptus γιατί είναι πιο μικρόσωμα από τα regani επειδή δεν έχεις και μήκος.Είναι αρκετά ήσυχα ψάρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
τα ornatus μου αρεσουν πιο πολυ...αυτο το κιτρινο...μμμμ.....τρελα...αλλα μου κανει?στα λιτρα στις πετρες?
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλημερα...μεσα στην εβδομαδα περιμενω τα julis.εχω ακομα καποια πραγματακια να κανω και θελω τις γνωσεις σας.ειχα δει καπου κατι σαν sprai bar να βαλω στην επιστροφη.ειναι της ιντσας.βασικα οχι sprai bar.αλλα κατι σαν οδηγο.και ψαχνω και κατι για την καθοδο.http://aquario.gr/texnologikos-eksop...l#.U9YNrLHZUVk
σαν αυτο...το θεμα ειναι οτι δεν εχουν τωρα τα παιδια εκει και κατι πρεπει να βαλω.. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωλήνα pvc στην έξοδο και σφουγγάρι στην είσοδο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- με σωληνα ειναι η εξοδος αλλα θελω να βαλω κατι να μπορω να στειλω το νερω οπου θελω...σφουγγαρι δεν ειχα σκευτει...θα το δω... ------------------------- και μεσα σε ολα αυτα που λεμε να σας πω οτι πριν απο 3 μερες εβαλα μπολι.ταιζω.και εκανα πριν λιγο τεστ αμμωνιας και ειναι 0..οποτε ειμαι οκ...θα συνεχισω να ταιζω μεχρι να μπουν τα ψαρια..μετα θα τα αφησω να πεινασουν..χεχε...πλακα κανω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 28-07-14 στις 19:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια...τελικα δεν το βλεπω να ξεκιναει το ενυδρειο....τα ψαρια δεν υπαρχουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε συ, γιατί ; τι έγινε ; χάθηκαν στο δρόμο ;
|
|||
|
|||
![]()
κατι τετοιο....μου λεει οτι η πηγαν βολτα στο σαμπ και δεν τα βρισκει η εφυγαν...δεν ξερει....και εγω μαλλον θα κλεισω το ενυδρειο...χεχε...
|
|
||||
|
||||
![]()
κάτι άλλο δεν μπορείς να βάλεις ?
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλησπερα.λοιπον αφου δεν μπορω να βρω κατι να βαλω μεσα.τα σιμιλισ δεν παιζει να ερθουν τωρα.θα το κλεισω.να μην δουλευει τσαμπα.
λογικα πρεπει να το αδιασω..να μην βρομισει το νερο...οποτε απο τελος σεπτεμβρη θα ξανα μπει μπροστα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 40 | 08-10-11 16:33 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |