|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Oμορφο και πολυ καθαρο,
μονο με ταμπλετες και ειναι τοσο υγιέστατα τα φυτα? Επισης ποσο μεγαλο ρολο παιζει η αποσταση του φωτιστικου απο την σταθμη!!!!!????,(σου κανει πολυ καλη δουλεια) Σχεδον κολλητα εισαι η αν μπορεις δωσε μου μια αποσταση να γνωριζω,ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια!
|
|||
|
|||
![]()
ενα μικρό διαμαντάκι..!!! Μπράβο..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρελανε μας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρειο και πανεμορφα τα ψαρια!
Τελικα φυτεμένο χωρις CO2...δεν γινεται!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καλημερα! φυσικα και γινεται! υπαρχουν ενα σωρο φυτα που δε χρειαζονται προσθηκη co2.!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω σε γενικές γραμμές Αλλα αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, χρειάζεται CO2 Οσα χρόνια ασχολουμαι με τα ενυδρεια, μόνο φυτεμένα έχω. Ακομη και το χρυσοψαράδικο το εχω φυτεμένο ![]() (και το παλευω με diy CO2) Αλλα τα "στολίδια" θέλουν CO2
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χωρίς CO2 τα φυτά ειναι ασθενικά... |
|
||||
|
||||
![]()
παπαρατσικη χθεσινη φωτο!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Blo!
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε είναι πάρα πολύ ωραίο και πιστεύω πως το αδικούν οι φωτογραφίες, από κοντά πρέπει να είναι ακόμα ποιο όμορφο
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σταματη!
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια μπράβο για το ενυδρείο και 999 μπράβο για τον παπαράτσι!
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Σακη! Τον κυβο σου εχεις καιρο να μας δειξεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ποιον απ όλους?
![]() Η αληθεια ειναι πως ολα πηγαινουν στον αυτοματο...(ευτυχως) κι ασχολουμαι μονο με εβδομαδιαίες αλλαγες - και προσπαθω να βρω καταλληλο φωτισμο για το χρυσοψαράδικο.Χρόνος μηδεν για οτιδήποτε άλλο
|
||||
|
||||
![]()
Το πολυτριχι πηρε τη θεση του στο ενυδρειο μου. Αφιερωμενες στο Γιωργο.
![]() ![]() Το κλαδι που βγαινει εξω ειναι απο πλατανο και το ενωσα με ενα δεματικο στη ριζα που ειναι στο ενυδρειο. Τη φτερη την ξεπλυνα καλα απο τα χωματα και την εδεσα με πετονια χαλαρα πανω στο κλαδι. Απο κατω απο τη ριζα της εβαλα λιγo σφαγνο (sphagnum moss) για να κραταει υγρασια. Φαινεται ταλαιπωρημενη στις φωτογραφιες για να δουμε πως θα εξελιχθει στη νεα της θεση.
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Στεφανε!
φυσαει το ενυδρειακι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιαννη! Ακομα εχει δρομο γατι εβαλα νεα φυτα και ακομα δεν εχουν μεγαλωσει. Χρωσταω ενα update.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου κι η ριζα ολα τα λεφτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε το φυτο εξω το εχεις για να αραζει ο παπαγαλος?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε πολύ ταίριαξε έτσι όπως το βλέπω!
Οι ρίζες του πατανε μονο στο σφαγνο η είναι και βυθισμένες στο νερό; Εγώ σου είπα πως το έβαλα αλλά νομιζω οτι ο δικός σου τρόπος είναι καλύτερος. Κάπου στο ποστ του Μιχάλη διάβασα οτι λατρεύει την υγρασία αλλά θέλει καλή αποστράγγιση πράγμα που δε συμβαίνει στη δικιά μου αφού είναι βυθισμένες. Ευχαριστώ για την αφιέρωση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια!
Θα δειξει πως θα παει το φυτακι ετσι οπως το εβαλα. Πειραματα κανουμε. Σφαγνο εχω εαν θες Γιωργο. Το φυτακι που εχω ειναι Marsilea. Χωρις co2 και λιπασματα παει αργα οντως. Τεο ο παπαγαλος εχει δικο του σταντ μακρυα απο το ενυδρειο!
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο , μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πολύ ομορφο!!Το φυτακι ηρθε και εδεσε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε έδειξε πολύ ωραία, μπράβο.
Με έβαλες σε σκέψεις τώρα ![]() Τελικά οι ρίζες είναι μέσα στο νερό ή υγραίνεται από το σφαγνο ;
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτο ειχε μεγαλες ριζες και τις εκοψα ενα ποντο περιπου. Η ακρη απο τις ριζες ακουμπαει στο νερο οπως επισης και το σφαγνο. Το σφαγνο ειναι μονιμα μουσκεμα απο τη μερα που το εβαλα.
Θα δουμε πως θα παει. Το φυτο ειναι ντελικατο και ταλαιπωρηθηκε καμποσο κατα τη μεταφορα και τη μεταφυτευση. Για να δουμε. ------------------------- Απο μια ακομα οπτικη ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 28-04-15 στις 00:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση RIO 300 κοινωνικο φυτεμενο!!! | georod7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 15-07-11 22:04 |
600 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο... | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 16-03-11 12:10 |
κοινωνικο φουλ φυτεμενο 3η παρουσιαση..... (2 μιση μηνες μετα) | douran_p | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 27-11-10 01:01 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |