|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως γράφω και στον τίτλο μου ένα χρυσόψαρο που έχω σήμερα κάνει κάτι παλαβά. Ενώ έφαγε μετά άρχισε να τσιμπολογάει το χαλίκι ως κάνει συνήθως. Το θέμα είναι ότι μπουκώνει χαλίκια ενώ δεν τα βγάζει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και προσπάθησε να δεις αν είναι χαλίκια αυτά που έχει στο στόμα, μήπως είναι κάποιος όγκος και εσυ νομίζεις πως είναι χαλίκια. Επίσης μπορεί και να μη συμβαίνει και τίποτα. Ρίχτου λίγο φαι να δεις αν θα τα φτύσει για να φάει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και βλέπω το χρώμα των χαλικιών στο στόμα. Αν πάω να το ταϊσω ξανά μην μπούνε στο στόμα του πιο βαθιά απο την λαιμαργία να το φάει και το ψοφήσω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν προσπαθήσεις να το πιάσεις μήπως τα φτύσει ; Παρατηρέσε το λίγο
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να τα κρατάει επίτηδες στο στόμα του? Αν το κάνει αυτό είναι σκασμένο. Αν όμως του έχει σφηνώσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει σφηνώσει πιστεύω πως θα φαινόταν πως είναι μεγάλο, κάνε μια δοκιμή πως προσπαθείς να το πλησιάσεις με το χέρι σου μηπως φοβηθεί και το φτύσει.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το δοκίμασα αν και με αγνόησε ήρθε να τσιμπήσει μπας και του δώσω φαγητό. Μετά λίγο που χτύπησα το χέρι μου μπας και τρομάξει όντως έφτυσε δύο πελετάκια και ένα χαλίκι. Το θέμα είναι ότι δεν πρόλαβα να πάρω το ένα πελετάκι απο τα δύο που είχε πεσει και τα κταβρόχθησε και τα δυο μαζί. Αλλά το σκασμένο πήγε πάλι και άρπαξε και ένα χαλικάκι το οποίο δεν το φτύνει. Αλλά δεν δυσκολεύεται στο να ανοιγοκλείσει το στόμα του. Το κάνει ελάχιστα όχι όπως πριν
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε μια χαρα είναι, αστο, παρατηρησε το ομως
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί το κάνει αυτό όμως. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ. Για ποιό λόγο θέλει να κρατάει ένα χαλίκι στο στόμα του? Το στόμα το ανοιγοκλείνει ενώ πάντα κολυμπάει χωρίς να ανοιγοκλείνει το στόμα του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Του αρεσει να πιπιλαει , τι να σου πω, δεν το εχω παρατηρήσει στα δικά μου, ουτε το έχω ακούσει από αλλους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τιμωρία αύριο δεν θα το ταίσω |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα μια χαρα είναι το ψαράκι σου, θα παιζει φαινεται.
|
||||
|
||||
![]()
Για να το λες και εσύ κάτι θα ξέρεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου σκαβουν συνεχεια , δεν εχω παρατηρήσει να κρατάνε χαλίκια πολύ ώρα στα στομα, αλλα τα βαζουν στο στομα και τα φτυνουν αλλου, κανουν μεταφορες/μετακομισεις στο χαλίκι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περίεργη συμπεριφορά ΣΑΕ | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-01-11 10:13 |
περίεργη συμπεριφορά; | maria1983 | Ζωοτόκα | 9 | 17-03-10 01:34 |
περίεργη συμπεριφορά | harris samos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-10-09 20:03 |
Περίεργη συμπεριφορά.. | lucky13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-07-09 09:12 |