|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας παρουσιάζω το μικρό ησυχαστήριο που έχω στο γραφείο μου και σας συστήνω τον “Glady”, μέσα στο χώρο του.
Διαστάσεις: 37*37*42 (37*37*37: διαστάσεις νερού) – DIY aquarium Όγκος:50 λίτρα (καθαρά) Κατηγορία: Ενυδρείο με μονομάχο Φυτά: Vesicularia ferriei (Weeping Moss), Vallisneria sp. ʽNatansʼ, Vallisneria nana, Anubias barteri var. nana, Anubias barterivar. nana ʽPetiteʼ, Eleocharis sp. 'mini',Rotala macrandra Variegated, Ceratophyllum demersum Ψάρια / ¶λλαείδη:1 male Butterfly-halfmoon betta splendens, 3 otocinclus macrospilus, αρκετά ramshorn snails Διακοσμητικάυλικά:καφέ χαλίκι 3-4mm, κορμός Malaysian Driftwood Φόντο: μαύρο Φωτισμός: nano light dennerle 11watt Διάρκειαφωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: RESUN Cyclone External Canister Filter 3W-200L/H Θερμοστάτης: SICCE Scuba aquarium heater 100watt Λίπανση: Sera Florena, Sera floreplus Παροχή CO2: όχι Παράμετροι: pH: 6.5 Γενικήσκληρότητα (GH): Ανθρακικήσκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0-5 Αλλαγέςνερού:μια φορά το δεκαήμερο - 20 λίτρααπόα/ο Θερμοκρασία:26 ¶λλεςπληροφορίες:Το ενυδρείο τρέχει 1.5 χρόνο Φωτογραφίες: |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο και πεντακαθαρο το ενυδρειο σου και ο μονομαχος κουκλος!
να το χαιρεσαι ![]() και τα οτοκυκλακια ολα τα λεφτα ![]() μπραβο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο !!!
|
||||
|
||||
![]()
Mεγαλο Μπραβο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ, παιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο,
συγχαρητήρια
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ
|
||||
|
||||
![]()
άρχοντας εκει μέσα ο κούκλος
![]() μπράφο φίλε |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!Πολύ καλό!!
|
|
|||
|
|||
![]()
κουκλι ειναι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο αποτελεσμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σχολια! Αλγη δεν εχω, οντως. Με πληρη ισοροπια να επικρατει, εδω και εναμισι χρονο, δεν εχω καθαρισει τζαμια ουτε μια φορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από 'μένα... πραγματικά είναι υπέροχο το ενυδρείο σου.
Και εξίσου εντυπωσιακό με το στήσιμο είναι η παντελής απουσία άλγης!!! Πως κατάφερες να έχεις τέτοια ισορροπία; Εγώ τον ένα χρόνο που ασχολούμαι έχω δει όλων των ειδών... και αν στην εβδομάδα δεν καθαρίσω τα τζάμια δεν θα μπορώ να δω τα ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο
να το χαιρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό ενυδρείο, και πολύ όμορφος μονομάχος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο να το χαίρεσαι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεται ο Glady!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο και μονομαχος
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta splendens HELP.. | tasos-22 | Bettas | 4 | 29-04-13 14:12 |
Betta splendens | newfish | Bettas | 4 | 24-10-03 23:30 |
ICK σε Betta Splendens | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 19:28 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |