|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι επαγγέλεσθε ? | |||
Μαθητής |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 2,05% |
Φοιτητής/σπουδαστής |
24 | 12,31% |
Ιδιωτικός υπάλληλος/μισθωτός |
69 | 35,38% |
Δημόσιος υπάλληλος/Στρατιωτικός/Αστυνομικός κλπ |
34 | 17,44% |
Ελεύθερος επαγγελματίας |
35 | 17,95% |
Έμπορος |
7 | 3,59% |
Συνταξιούχος |
1 | 0,51% |
¶νεργος |
21 | 10,77% |
Αγρότης |
0 | 0% |
Ψήφισαν: 195. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας και από εμένα!
Φυσικός-Μετεωρολόγος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στρατιωτικος
ΑΝΑΘΕΜΑ την ωρα......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα φιλος απο την στιγμη που ξερεις τι δουλευεις ολων τον μηνα!!!!! εισαι δημοσιος υπαλληλος........ ρωτα και μενα!!! 13 χρονια τωρα καθε μερα παιρνω τηλ για να μα8ω τι δουλευω την επομενη μερα.......!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Aπο περιεργεια,ποιος ειναι ο βουλευτης;;;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα αυτο πηγα να ρωτησω και εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Την ίδια απορία έχω και εγώ
|
||||
|
||||
![]()
Δε σας λέμε γιατί μετά θα ζητάτε ρουσφέτι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο καιρος γαρ εγγυς!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί έφτασε η χώρα! Να μην έχει αγρότη αλλά να έχει βουλευτή
![]() (χωρίς να έχω τπτ με τον άνθρωπο)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε καλά, πείτε μας ποιός είναι να ξέρουμε που να τα "χώνουμε" τουλάχιστον...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Σιγά μην έχουν τα μούτρα να το πουν δημόσια. Τελικά αυτό που λένε, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εδώ δεν ισχύ. ¶σε που τόσο καιρό μας λένε το βουλευτιλίκι είναι λειτούργημα. Τώρα δηλώνετε και σαν επάγγελμα. Το θεωρούν στάνταρ ότι σε κάθε τετραετία θα ξαναβγούν.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα μη τσιμπατε ρε σεις.
Για πλακα το εκανε καποιος. Σιγα μη διαβαζει, καποιος βουλευτης, να μαθει να διατηρει ενυδρειο. Θα τα εχωνε σε καποιο πακετο εξοδων και θα του τα συντηρουσε ο Takashi Amano ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ψιλοδιαφωνω... μπορει να ναι 300 ατομα εκει μεσα.. δεν ειναι οοοολοι για φαπες..! απλα μαζι με τα χλωρα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα χλωρα που δεν θελουνε να καουνε μαζι με τα ξερα,δεν καθονται διπλα στα ξερα που καιγονται.ειναι απλο. τις θεωριες του στυλ "θα αλλαξουμε το συστημα απο μεσα" κλπ που λενε πολλοι απο δαυτους, τις ακουω βερεσσε. ο μονος τροπος να νικησεις το συστημα ειναι να μην εισαι μερος του. σορυ για το οφτοπικ ![]() ανεργος μηχανικος δικτυων εδω,με βλεψεις προς αγροτικα επαγγελματα ![]() ελπιζω δηλαδη,γιατι εχω κοψει τα σχεδια πλεον... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού αποκτήσαμε και δεύτερο βο(υ)λευτή
![]() η δημοσκόπηση θεωρείται λήξασα........ (ρε μπας και είναι πιο πολλοί από τρακόσιοι? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημοσκόπηση για διαγωνισμό μονομαχοενυδρείου/μονομάχου του 2011! | Maverick | Bettas | 27 | 31-10-11 19:22 |
Ερώτηση - Δημοσκόπηση για θερμόμετρο | ipertatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-05-10 01:46 |
Δημοσκόπηση για cory | sofianos7 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 35 | 14-06-08 11:00 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |