|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ρε παιδια οι φωτο ειναι απο το δικο μου ενυδρειο!ειχα ανεβασει και παλιοτερα χωρις φυτα τοτε ηταν πεντακαθαρο....ηταν με μπολι 3 μερες.μετα με τα φυτα εγινε το μπερδεμα και το ξυλο.τεσπα απο διαφορα που ακουσα μπορει να φταει και το φιλτρο να μην εχει καλη αποδοση,jbl 250 cristalprofi 700l/h.λογικα στο δικο μου θα ηταν μια χαρα αφου ειναι 160 μεικτα αλλα ειναι παλιο το πηρα μεταχειρισμενο αλλα δουλευει κανονικα.σημερα το ελεγα στη δουλεια και ενας φιλος που ασχολιοταν παλι μου χαρισε ενα δικο του εσωτερικο.tetratec in 1000
με 1000λιτρα αν ωρα ειναι δυνατον?καλο ειναι αυτο το φιλτρο?προς το παρον τα εχω και τα 2....θα δειξει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπυρο ο puntakias 22 εχει ανοιξει το θεμα και οι φωτο ειναι δικες του κανονικα.Ο tm που ελεγε για την αποτομη πτωση θερμοκρασιας ειναι αλλος απλα ανεφερε και το δικο του θεμα το οποιο ομως αναλυει σε αλλο τοπικ. Για αυτο παιδια καλο θα ειναι να μην μπερδευουμε τα θεματα γιατι και εμεις με ενα μυαλο και αυτο λειψο το χανουμε,τα κανουμε σουπα και δεν καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συγγνωμη, αλλα ταυτιστηκα κι εγω με τη θολουρα και μετα .. παρεσυρθην!!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θολουρα | ανδρεα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-02-13 18:23 |
Θολουρα | malawimbuna | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 22-05-09 02:13 |
θολουρα... | sharky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 50 | 22-01-09 00:46 |
θολουρα.............. | simeon | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 17-08-08 21:19 |
ΘΟΛΟΥΡΑ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-11-07 14:20 |