|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειχαμε καμια ανανέωση εδω? πως πανε τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια ζουνε και βασιλευουνε ...εβαλα και τα φυτα στον αρσενικο και κανει κολοτουμπες...αποφανθηκα στο τι ενυδρειο να παρω....με χαλαει που εχει μια λαμπα και τ8...αλλα αυτο δεν θα το αφησω ετσι...
http://www.petcity.gr/product/AQUATL...-23400295.html ------------------------- ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι ο ανακλαστηρας...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 21-10-13 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ο ανακλαστηρας μπαινει πανω απτη λαμπα ωστε να μειωνει την απωλεια φωτος.δεν χρειαζεται φως προς τα πανω,αφου τα φυτα ειναι απο κατω μεσα στο ενυδρειο.
καθρεφτης ειναι, πλαστικος η αλουμινενιος. ο μονομαχος υποψιν δε θελει πολυ δυνατο φως.δωστου σκιες με φυτα επιφανειας. |
|
||||
|
||||
![]()
ολα στην ωρα τους...ειπαμε εκει θα μεινει μεχρι την παρασκευη...
|
||||
|
||||
![]()
καλα τα γραφω εγω, και καντα εσυ οποτε θες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν σε ενδιαφέρει η οχι αλλα στην τιμη παραπάνω δεν περιλαμβάνεται βάση...1 αυτο..
2ον για τον ανακλαστήρα σου ειπε ο γιώργος..απλα συγκεντρώνει τον φωτισμό που παράγει η λάμπα και τον ''σπρωχνει-διαχέει'' μονο προς τα κατω εναντι ολων των κατευθηνσεων που φωτίζει μια λάμπα σκέτη 3ον το κερατόφυλλο(*στο κεντρο) δεν φυτέυεται,και βάλε και κατι για φωτισμό στα φυτάκια σου οπως σου ειπα,γιατι τα βλέπω λιγο ταλαιπωρημένα !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
το κομματι που ειναι φυτεμενο θα μαραθει και θα κοπει,και θα πρεπει να το ξαναφυτεψεις αν το θες φυτεμενο οπωσδηποτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα μου ερθουν και καποια απο τα φυτακια μου..:P
1 Χ cryptocoryne 1 Χ taxiphyllum μια ποσοτητα 4Χ4-5Χ5 εκατοστα 3Χ βαλλισνεριες 2Χ hygrophila polysperma 1 Χ ανουμπιες νανα
|
||||
|
||||
![]()
TO ΠΗΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΘΕ....ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΑΥΡΙΟ..!
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό!
|
|
||||
|
||||
![]()
NA TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα εχεις βαλει λαμπα καταλληλη για φυτα? απο οτι βλεπω, το κερατοφυλλο πεθαινει. οι βαλλισνεριες ειναι 50/50 να την βγαλουν καθαρη, κακως εκοψες τα φυλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αγγελια για κλαδεματα Hygrophila (Difformis, Siamensis,Polysperma sunset),Rotala rotundifolia, Java moss,Cryptocoryne(Tropica & green), Microsorum Windelv και παρε βαλε κανα κομματι μοπανι
|
||||
|
||||
![]()
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.....!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα ειναι λιγα καντο ζουγκλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
pfff.....το κραξιμο εδω μεσα δε σταματαει ποτε....!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καντο ζουγκλα και μετα πετα 3 κοριτσακια μεσα και καμια 10ρια αρλεκινους.
θα δεις μετα συμπεριφορα....
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι το καινουργιο ενυδρειο... καλυτερα να το χαιρεται ο μονομαχος σου!
![]() Την θηλυκια που την εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
κούκλος ο μονομάχος σου να τον χαίρεσαι!!!
ωραία αρχή εντάξει θα βάλεις κι άλλα φυτά και μετά το θηλυκό μέσα. πόσα λίτρα είναι αυτό το ενυδρείο;
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο, εκεί μέσα ο μονομάχος σου δεν θα είναι απλα βασιλιάς αλλά αυτοκράτορας
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπαν οι προηγουμενοι βαλε φυτα βαλε και καμια ριζα να σκουρυνει το νερο γιατι μονομαχος σε κρυσταλλινο νερο φαινεται καπως.Κρυψε και το πολυμπριζο σου πισω απο το επιπλο και ισωσε τα καλωδια που βγαινουν απο το ενυδρειο ωστε να μην ειναι ετσι σκορπια τακτοποιησε και τα ραφια απο κατω για να φαινεται καλυτερα.Αυτα
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φυτα μα πολλα φυτα!
Γιατι δεν γεμιζεις το ενυδρειο μεχρι επανω?? Και με αυτες τις καρυδες (γνωμη μου)γιατι νομιζω οτι θα βγει ο Bear Grylls απο επιβιωση στον Ειρηνικο?
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς το δέχτηκες
![]() Στα είπαν ήδη, ας τα πω κι εγώ! Κάντο ζούγκλα. Γιατί να μην το κάνεις άμεσα και να πρέπει να περιμένεις Βάλε μια αγγελία για εύκολα φυτά και γέμισε το. Σε λίγες μέρες θα αρχίσει να σου γκρινιάζει (ο μονομάχος) αν δεν "πνίξεις" στα φυτά το ενυδρείο!!! Τις καρύδες... ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
τι πάθατε ολοι με τις καρύδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιοι όλοι? Εγώ κι ο Δημήτρης
![]() Εγώ προσωπικά τις προτιμώ στα γαριδάδικα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο το ενυδρειο!
![]() να γραψω κιεγω τα ιδια ![]() οι καρυδες δεν θα με ενοχλουσανε στο ματι αν δεν ητανε στημενες σαν σπιτακια.αν παρεις κανα δυο ακομα,τις σπασεις και τις πεταξεις ολες μεσα πιο "ατημελητα",μαλον θα δειξουνε πιο ομορφα.χρειαζεται και τα φυτα και τα φυλλα ομως. υ.γ 1)στο βυθο τι υλικο εχεις βαλει?μου αρεσει το χρωμα του. 2) τη σταθμη μπορεις να την ανεβασεις κιαλλο,υπαρχει περιθωριο.και μενει και κενο με αερα απο πανω για το ψαρι.εκτος απτο οτι χανεις λιτρα χωρις λογο,το νερο θα σου αφησει ασχημα σημαδια εκει και ειναι φατσα καρτα το σημειο. αν βγαλεις καπακι και βαλεις πολλα φυτα επιφανειας,αλλαζει το θεμα. για αρχη παντως καλα εισαι.σιγα σιγα διαβαζοντας θα παρεις κιαλλες ιδεες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο ολα τα υπολοιπα στα ειπαν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας που ειστε κοντα μου και με τα κακα και με τα καλα..
![]() ![]() ------------------------- ειναι 90 λιτρα....οσο για αλλες θηλυκιες δεν νομιζω να γινουν δεκτες απο τον μονομαχο μου αν κρινω απο το κυνηγητο που εριχνε στην αλλη....επισης εχω τσεκαρει ενα ενυδρειο καινουριο με 180 λιτρα....ισωςνα υπαρχει και συνεχεια απο βασιλεια....υπαρχουν ιπποκαμποι γλυκου νερου?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 30-10-13 στις 04:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|