|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ, αλλα κανε μας μια πληρη παρουσιαση.
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν πας απλα στην πρωτη σελιδα να την δεις;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα εχεις δικιο, παει χαζεψα τελειως.
πατησα κατευθειαν την δευτερη σελιδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο. αλήθεια ποιές είναι οι μετρήσεις του νερού βρύσης και κατάφερες να τις ρίξεις τόσο με τύρφη; γιατί είμαι καινούργιος στο χομπυ και παλεύω με την τύρφη αλλά κάτω από 7,2-7.5 κάπου εκει το υπολογίζω γιατί και τα 2 υγρά τεστ που έχω δεν μου δείνουν σαφή απότελεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
στη Συρο το νερο ειναι θαλασσινο και μετα αφαλατομενο.η αφαλατωση γινεται με Α.Ο.επειδη το δυκτιο ομως ειναι χαλια,το νερο φτανει στο σπιτι με ελαχιστα τσιμπημενες τιμες.ph 7~7,2,gh 6~8,kh 2~3.οταν το νερο ειναι μαλακο το ph πεφτει πολυ ευκολοτερα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 28-10-13 στις 08:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαξες το φωτισμο?τι εβαλες?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα στην αρχη 1 OSRAM L18W/77 και προσθεσα μπροστα και ενα σποτ με μια λαμπα γαλα 13W 6500K.μολις ερθω αθηνα θα κοιταξω μηπως βρω καμια στα 10000K η 14000 γιατι δεν τονιζεται το μπλε στα ραμιρεζι.
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο να το χαίρεσαι!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παντως μου φαινεται βελτιωθηκε λιγο σε σχεση με τις προηγουμενες φωτο.γιαυτο ρωτησα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως σκεφτομαι καποια στιγμη να δοκιμασω κατι σαν αυτο
http://www.thomann.de/gr/stairville_...rgb_dmx_30.htm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτες και ριξε ακουαφορτε πανω.αν αφρισουν δεν κανουν
|
||||
|
||||
![]()
Τα 'χω κάνει τα σχετικά τεστ και όλα ήταν οκ, άσε δε που οι μετρήσεις του νερού της βρύσης με αυτές του ενυδρείου είναι οκ οπότε δεν μου επηρεάζουν οι πέτρες κάτι. το νερό της βρύσης σκέψου έχει ph 8,4 οπότε καταλαβαίνεις, μην μιλήσω για σκληρότητες. οι πέτρες είναι ηφεστειακές και αγοραστήκαν από μαγαζί με ενυδρειακά οπότε ένας πρόσθετος λόγος ότι δεν είναι ασβεστολιθικές.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο και φυσικο. Ωραιος.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής 180lt | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-01-13 15:38 |
Νεο Ενυδρείο Κ. Αμερικής! | tsoum | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 13 | 17-05-11 22:09 |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 06-04-09 12:49 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |