|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Η αληθεια ειναι ξεχωρισα δυο παπουδες ![]() Εγω ανεβαινω μετα τις 10 Ιανουαριου,και μενω Αθηνα για πολυ λιγο,αν τυχει και υπαρχει τοτε καμια ψαροσυναντιση ,θα φροντισω να ειμαι και εγω στην ομορφη παρεα,να γινουμε 3 παπουδες ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Γατακια, με το "γονο" που παιζω εκει που ειμαι, δεν τον εχετε δει ουτε στον υπνο σας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανατριχίλα λέμε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, αυτός μιλάει όπως γράφει.
Θεικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω και ξαναβλέπω τις φωτο... ρε συ Κλεοβουλε μηπως αλληλοπετυχαμε εαυτούς σε κανένα Σουφλί, στα παλιά τα χρόνια που υπηρετούσα????
![]() Κάτι μου θυμίζεις!!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, εκείνα τα σκοτεινά χρόνια μπορεί να σου φαινόταν και κούκλος, μην τα λαμβάνεις σοβαρά υπόψη αυτά!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εσύ πάλι δεν μου θυμίζεις τίποτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έχουμε και κάποια διάφορα ![]() Αλλα τα βόρεια τα γύρισα αρκετα...who knows... ![]() Την επόμενη φορά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
see you later Puma
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ βλέπετε καθαρά τι ογκόλιθους της ενυδρειακής κοινότητας
είχα να με προστατεύουν από τα πυρά δισκάδων και φυτεμένων ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Αλλα τον κυριο με τα μαυρα να τον προσεχεις, γιατι μπορει να σου κανει πλυση εγκεφαλου και να βρεθεις με βιοτοπικο Orinoco River χωρις να το καταλαβεις. Αλλα δε σε φοβαμαι εσενα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |