|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο κουκλι τα ψαρια κουκλια με αποτελεσμα ενα σκηνικο εξαιρετικο! Χιλια μπραβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο, μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο, συνέχισε την καλή δουλειά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H λέξεις "ωραίο-όμορφο-τέλειο" είναι πολύ λίγες μπροστά του!!!
Τι να πω χίλια μπράβο!Θα το βάλω φόντο στο pc!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εχει κεφια τι φτιαχνει ο άνθρωπος ρε παιδια.
Ο φοντος ειναι ολα τα λεφτα,,και τα ψαρια ,,τι λεω ,,,ΟΛΟ το ενυδρειο ειναι τελειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χαιρομαι που σας αρεσει...
Σε μερικες μερες ελπιζω να βρω λιγο χρονο να ανεβασω καποιες φωτος και να γραψω λιγα πραγματα για τις συμπεριφορες των ψαριων σχετικα με την χαμηλη θερμοκρασια που αντιμετωπιζουν τους τελευταιους 2 μηνες...
|
||||
|
||||
![]()
αμα μας αρεσει λεει; εγω εχω παθει ζημια, τα εχω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() απλα φοβερο ...... respect
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο! Και το ενυδρείο και τα ψαράκια σου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ΄πολύ ομορφο το ενυδρειο και τα ψαρια φαινονται κουκλια.
Δεν εχεις θερμοστατη καθολου ; Απο ψυξη αργοτερα θα βαλεις φανταζομαι ανεμιστηρακια. Εχω παντως περιεργια να δω πως θα τα πανε απο εποχη σε εποχη με τις μεταβολες θερμοκρασιας. Φαινεται παντως και 'οικονομικο' σε καταναλωση ρευματος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει θερμοστατη, ρυθμισμένο να περνει μπροστα στους 18 c.
Και ανεμιστηρακια,ρυθμισμένα να περνουν μπροστα στους 25 c. Οι ανοχες των ψαριων αυτων ειναι τον χειμωνα εως και κατω απο τους 16,ενω το καλοκαιρι εως και 28-29 βαθμους. Στην φυση ομως μπορουν καλυτερα να διαχειριστούν αυτες τις ακραιες θερμοκρασιες απο οτι μεσα σε μια γυαλα,γι αυτο και δεν αγγιζω τα ορια τους.
|
||||
|
||||
![]()
Eδω καποιες φωτο με τα Danio Kyathit ωστε να δειτε τις διαφορες απο τα danio rerio.
Σε σχεση με τα danio rerio εχουν πιο εντονες τις ριγες στο σωμα τους και εχουν αυτες τις πορτοκαλι αποχρωσεις στα πτερυγια τους. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα ψαρακια και πολυ ωραιο ενυδρειο Μπραβο σου
|
||||
|
||||
![]()
το εχεις ακομα?! πως παει?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε πολύ ωραίες οι φώτο !!! Τι κάμερα έχεις??? Έχω μια 14 MP και δεν βγάζει τέτοιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο αυτες τις μερες θα ξεστηθει για να στηθει ενα πιο μακρυ στην θεση του.
Επισης εχασα την θηλυκια μακροποντους απο αλμα εκτος ενυδρειου κατα τις διακοπες μου,καταφερε και περασε μεσα απο 3 ποντους,μεγαλη ατυχια. Οσο για την μηχανη που εχω ειναι οι εξης 2: Olympus E-3 Olympus E-600 και αρκετους φακους εκ των οποιων 2 ειναι μακρο,ενας 50mm f2 και ενας 35mm f3.5
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|