|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το fluval flora είναι.όχι δεν έχω κάνει κάποια παρουσίαση για αυτό.πλέον πάνε όλα καλά κι εκεί.τα φυτά έχουν ανακάμψει και μαζί βρίσκεται ένας μονομάχος με γαριδούλες.Προσεχώς θα κάνω παρουσίαση στο μεγάλο μου καμάρι που ετοιμάζω απο Οκτώβριο με διαστάσεις 1,80χ0,60χ0,65 που θα υποδεχτεί δίσκους |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο λοιπον να παει το μεγαλο!
Κανε και μια παρουσιαση για το μικρο! Πηρε φιλος μου εχθες το flora και παει μαλλον για γαριδαδικο. Πολυ καλες εντυπωσεις μου αφησε απο εμφανιση και παρελκομενα (φιλτρο, co2, φως, υποστρωμα για φυτα, τσιμπηδα, θερμομετρο, 3d backround που ο φιλος μου αφαιρεσε γιατι δεν του αρεσε, υγρο λιπασμα για φυτα) του πακετου flora απο την fluval σε πολυ χαμηλη (πιστευω συγκρινοντας τα τουλαχιστον με τα dennerle) τιμη (αυτα τα γραφω για καποιον που μπορει να τον ενδιαφερει να παρει καποιο 30λιτρο). Σου στελνω πμ να σε ρωτησω καποια πραγματα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Κοινωνικό φυτεμένο- Προσπάθεια πρώτη. | Θοδωρής Μ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-02-12 11:16 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |