|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα ειπα να βαλω τις πρωτες φωτογραφίες απο την κατασκευή
![]() διαστασεις ενυδρειου 100χ70πλατος χ60 υψος κατασκευή απο τον Νινταλ www.animalstation.gr το ενυδρειο θα ξεκινήσει με νερό και βραχο στο τέλος του μηνα γιατι θέλω αυτο καλοκαιρι για 2 μηνες να τρεξει μονο μετον βραχο και φουλ φωτα και θα ξεκινήσω στοκαρισμα απο Σεπτεμβριο . Αυτό που εχω μαθει ειναι η υπομονη το πρωτο τριμηνο στην αρχη του οποιδηποτε ενυδρειου .... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή φιλε εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χαρείς το reef σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και καλογεμιστο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ταξίδι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ταξίδι στα αλατια!
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη τρελλοδισκαααα!!!!!!!!
Για τον εξοπλισμο δεν θα μας πεις;;; σκιμμερ κτλ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλη αρχη φιλε μου.ολα καλα να σου πανε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλοριζικο και καλη συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα αλατισματα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!
σ' αρέσουν τα δύσκολα νομίζω. ![]() θα παρακολουθήσουμε το θέμα, να μάθουμε κι εμείς κάτι
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή Χρήστο!
Ωραίες διαστάσεις! Αυτή η περίοδος που διανύεις είναι απο τις πιο ενδιαφέρον στο χομπι! Περιμένουμε εξελίξεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!Ωραίες διαστάσεις!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να ειστε καλα παιδια
![]() σκιμμερ H&S με τις 2 aquabee Ατι φωτιστικο 6 χ 39 κυκλοφορια ειμαι στο ψαξιμο και θα εξαρτηθει απο αυτον που θα κανει το στησιμο .... ολοκληεο επιτελιο υπαρχει απο πισω .... ![]() δυσκολο δεν ειναι τιποτα ανοικτα αυτια , υπομονη και διαβασμα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από 'μένα. Καλογέμιστο! Και ενημέρωνέ μας για την πορεία του, να χαιρόμαστε όλοι μαζί...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Χρησταρα μεγαλεία βπεπω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη μασας ρεεεεε!
Μετα απο τοσα χρονια δισκους η θαλασσα θα σου φανει συλλογη με πεταλουδες..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπεραααα πολυ ωραιο το ενυδρειο!!! καλη αρχη να εχεις και οπως ειπες κι εσυ το παν ειναι η υπομονη... οτι δεν γινετε βιαστικα γινετε πιο σωστα...
με το καλο να το δουμε γεματο και να μας ταξιδεψεις στον κοσμο που ακομη μονο θαυμαζουμε σε αλλους.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλη αρχη φιλαρακι! ελα και εσυ να βοηθαμε ο ενας τον αλλον γτ η θαλασσα ειναι μυστηρια!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειχα και εχω και εγω δισκαδικο 10 χρονια τωρα αλλα φιλε η ταλαιπωρια του θαλασσινού δεν υπαρχει!!! Η ΟΜΟΡΦΙΑ του ομως αξιζει οσο κανενα!! Φαντασου το τωρα μονο με μπλε φωτισμο το βραδυ να το βλεπεις στο σαλονι με ενα ουισκακι και να χαλαρώνεις....μαγεία....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα επειδη ξερω ποσο εκνευριστικά οργανωτικος και τυπικος ειναι, δεν τον φοβαμαι καθολου!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
το εχω καταλαβει...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο φιλε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα νεοτερο Χρησταρα?
|
||||
|
||||
![]()
οχι δυστυχως δουλεια πολυ αυτην την εβδομαδα θα το πιασουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς πάει το εγχείρημα?
Υπάρχει κάποια εξέλιξη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταξίδι για ψάρια, στον Αμαζόνιο | samgr | Ιστοσελίδες στο Internet | 13 | 21-04-13 16:09 |
Το θαυμαστό ταξίδι των Guppy | ShadowVValker | Ζωοτόκα | 28 | 14-09-12 19:57 |
Αρχιζει το στρωσιμο η ιδεα μου? | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-03-10 09:27 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |