|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να ζητήσω συγνώμη από τους διαχειριστές, αφού τα περισσότερα θέματα τα βάζω σε λάθος κατηγορίες...Που θα πάει, λίγη υπομονή να έχετε και θα μάθω κι εγώ...
Να ΄σαι καλά nasgul... είχα την εντύπωση ότι θα έχω μεγάλη ανατάραξη με τους ανεμιστήρες. Αν είναι έτσι μου λύνει τα χέρια, για να μην τους έχω μόνο στη μια πλευρά. Να ευχαριστήσω κι εσένα stanisalus18...είδατε τι γίνετε αν είμαστε πολλοί με διάθεση να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτο υπαρχει το forum. Για να φροντιζουμε πιο ευκολα και σωστα τα ψαρακια μας.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και να διαβαζουμε να μαθαίνουμε διαφορα απο τα υπομνήματα,,να συμπληρώσω και εγω .
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η παραγγελία έγινε Κυριακή (άρα μετράει απο Δευτέρα) και σήμερα τα πήρα στα χέρια μου. 4 80αρηδες και 3 120αρηδες (για 2 διαφορετικά ενυδρεία) Ολα μια χαρά! Η σακούλα και η απόδειξη...έγραφε : multirama!!!! ![]() Δοκιμές εντός ΣΚ - για να δω εαν υπάρχουν προβλήματα στην ισχύ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Να δούμε και από θόρυβο τι θα κάνουν γιατί είδα κάτι 38db
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας γυριζουν σωστα ολα...κι ο θορυβος δεν μ απασχολει
Τα μεγαλα θα μπουν σε εξωτερικό χωρο ![]() Παντως θα ενημερωσω μολις τα δοκιμασω
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τις περισσότερες φορές τα χαρακτηριστικά που αναγράφουν οι ανεμιστήρες κατηγορίας case fans είναι ότι νάνε.
Θυμάμε πριν 2-3 χρόνια είχα πάρει από eshop που έγραφαν διαφορετικά Α οι ανεμιστήρες από αυτά που είχε το site. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
update: σχετικα με το μαγαζι στη δαφνη δεν υπαρχει πια (multirama-futurestore), πηγα απο κει σημερα, εκλεισε, δεν ξερω τον λογο απλα για οποιον ενδιαφερεται και εχει διαβασει τα ποστ εδω, να το ξερει μη παει τσαμπα οπως εκανα και εγω
![]() Υ.Γ. : υπαρχουν και τα εναλλακτικα μαγαζια παρακατω τα οποια πουλανε τα Konig των 80mm, στις ιδιες πανω κατω τιμες για οποιον ενδιαφερεται: http://www.ebw.gr/el/Product/62361/C...PUTER-FAN-80mm http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200202756 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και η παραγγελία που ηρθε στα χερια μου ήταν σχετικά πρόσφατη (23/5) Ισως αποφάσισαν να κρατήσουν μόνο την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση
|
||||
|
||||
![]()
23/5 εκανα αγορα. Στις 21/5 μιλησα τηλεφωνικα μαζι τους. Μultirama η συσκευασια και η αποδειξη.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Redox / ORP Controller - Conductivity Controller | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-13 21:01 |
Ψύξη με ανεμιστήρες στο καπάκι... | Immortal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 24-06-12 10:36 |
Ο eliwell του φτωχού (θερμοστάτης για ανεμιστήρες) | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-08-10 14:47 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
ph controller.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 12-04-08 20:31 |