|
||||
|
||||
![]()
Τις κλεινεις και μετα βαζεις καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω δυο σε 30 λιτρα χωρις καπακι εδω και ενα χρονο
|
|
||||
|
||||
![]()
Για καλο και για κακο παντα. Πολυ πιθανο να μην κανουν το αλμα για μια καλυτερη ζωη ποτε. Αλλα για να ειμαστε σιγουροι, καλο ειναι να εχει καπακι το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες μπορώ να βάλω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα εβαζα 3 το πολυ 4 σε αυτα τα λιτρα. Μην το παρακανεις καλυτερα, γιατι γινονται πολυ μεγαλες. Εχεις και red cherries ετσι κι αλλιως.
|
||||
|
||||
![]()
2 τσέρυ.. μάλλον θα πάρω 3 και εκεί θα μείνω...
![]() ------------------------- Μην ξεχνιόμαστε είναι και το πάφερ μέσα.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 28-04-13 στις 21:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με puffers εχω 3 amano εδω και 1.5 χρονο. Αλλα ειναι εντελως λαχειο το τι θα γινει και αν θα γινει καποτε κατι.
|
||||
|
||||
![]()
αν εξαφανισε τις αλλες τσερρυ τοτε και οι αμανο μπορει να μην ειναι ασφαλης
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καποιος συγχομπιστας (Ο Σπυρος νομιζω) τις ειχε χαρακτηρισει πανεξυπνο ειδος και πως ειναι γενικα δυσκολο να πιαστουν ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ισχυει. Ισως απλα να ειναι μεγαλυτερος μεζες. Το θεμα ειναι να μην δοκιμασουν ποτε. Αν κανουν την αρχη, δυσκολευουν τα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Μου έχει ήδη φάει 3 τσέρυ το πάφερ..
Λέτε να μην το δοκιμάσω?? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το τελευταίο παφεράκι, πολύ δρακουλίνι !!!
|
||||
|
||||
![]()
Σε καμια περιπτωση. Την ιδια καταληξη θα εχουν, οπως και αυτες που ειναι ηδη στο ενυδρειο αν τις αφησεις κι αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
οκ οπότε τα παίρνω όλα και τα δίνω..
Τα θέλει κανείς?? Δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο ε?.... |
|
||||
|
||||
![]()
τι θα κάνεις όμως μ αυτό το ψάρι? είναι εχθρικό και με το είδος του μόνο του θα το κρατήσεις?
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα ειναι μονο του.
|
||||
|
||||
![]()
Και με το είδος του και με όλες τις γαρίδες τουλάχιστον...
------------------------- Θέλω να βλέπω και λίγο κίνηση... Μια σταλιά είναι!!Μέχρι να το βρω.... Καλά αν είναι έτσι το κρατάω μόνο του... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 28-04-13 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με κανένα μεγαλύτερο δεν συγκατοικεί? δεν χωράει το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρωτα τον πανο τι εγινε, του ειχα στειλει και βιντεο.... κυνηγαγε τα σκαλαρια ανελυπως και αυτα τρεχανε πανικοβλητα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καλοκαίρι με το μεγάλο θα βγάλεις το άχτι σου σε κίνηση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε gianniwpopi πως γίνεται τα πάφερ να κηνυγάνε τα σκαλάρια που είναι κατα πολύ μεγαλύτερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το βάλω μόλις πάω σπιτι γιατί τώρα είμαι απο το κινητό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε φίλε το θυμάμαι!!
Τι γέλιο είχα ρίξει!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Προφανως τα σκαλαρια ειναι μικρα, γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι κιχλιδες. Εκτος αν τους "εκοψε τον τσαμπουκα" απο την αρχη και τα εκανε οτι ηθελε μετα.
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε το αφήνω ως έχει ε??
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου ειναι να μεινει ως εχει.
Γαριδες δεν μπαινουν αφου δοκιμασε, puffers δεν μπαινουν γιατι μπορει να δοκιμασε, σαλιγκαρια δεν μπαινουν γιατι θα δοκιμασει...δεν ειμεινε και τιποτα που να μπορει ισως να συγκατοικησει.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ!!
![]() Θα μείνει έτσι!! ![]() Κάτι τελευταίο, θα μπορούσα μετά από καιρό να βάλω ακόμα ένα πάφερ? ![]() Όταν λέω μετά από καιρό εννοώ μετά από κανα 2 μηνο, λέω τώρα μπας και "ξεχάσει" την γεύση τους... ![]() ![]() και φυσικά θα πάρω μεγάλου μεγέθους πάφερ και όχι 1 εκατοστό όπως ήταν πριν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χειροτερα θα γινουν τα πραγματα. Αν μεινει μονο του θα γινει ακομα πιο επιθετικο με τον καιρο και δεν θα ανεχτει τιποτα ζωντανο στο χωρο του. Ή τωρα πρεπει να μπει, που δεν θα το εκανα, ή θα μεινει ετσι ως εχει.
Εκτος, βεβαια, αν τα αλλα "χαιρετησαν" λογω συνθηκων νερου. Αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε και ας υπηρχαν επιθεσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Aν αποδειχθει πχ οτι ειναι αρσενικο δεν θα μπορεσει να βαλει ενα θυληκο μεσα?
Για τα υπολοιπα λεω και γω οχι γαριδες κλπ αλλα ΕΝΑ ακομη?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |