|
||||
|
||||
![]()
Για να μπω και εγω στην πάρεα 2 βιντεακια απο το ενυδρειο μου που τρεχει 1 χρονο.
![]() https://www.youtube.com/watch?v=df7-1xC2aI4 https://www.youtube.com/watch?v=I2svNtUt8rA |
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα καλώς ήρθες στην ομάδα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες. Όμορφα βιντεάκια. Κάνε μας μια αναλυτικότερη παρουσίαση από το ενυδρείο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Niko κάλος ηρθες στην παρεα μας και χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε απο κοντα.
Τα λεγαμε για κανα 2 ωρες θα ελεγα ,και ηταν πολυ ενδιαφέρον οσα λεγαμε. Παρα πολυ ομορφο το reef σου πολυ προσεγμένο και καθαρο. Τα λεμε την επόμενη Κυριακη. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστασει:250l reef(τρεχει απο 19/02/2012) χωρις sump,
70 χ 54 χ 75 (καθαρο υψος 60) ανοιχτο με 1 κοντρα επανω (παραγγελια) deep sand bed 12cm, 27κιλα live rock με soft corals, zooathous ,open brain και 2 ανεμωνες. Φιλτρο: Canister Hydor 4000, Phosban reactor - two little fishes 150, carbon reactor - two little fishes 150, Κυκλοφορια: 2 resun 3000l/h and 1 vorteck mp10 wireless σε wave mode, συνολο(11.000λ/ωρα) Ψυκτικο: chiller TECO 200, Φωτισμος: 36power Led 3w50/50 white/blue(Vertec 12 power led φωτιστικο και 24 power led DIY φωτιστικο) and 1 MH 150watt 12000k, Σκιμμερ : TMC skimmer V2skim hang - on(θα γινει αναβαθμιση με D-D mce 600 turbo - το εχω ηδη παραγγειλει) Ζωντανα: 1 yellow tank medium 1 blue tang too small 4 clownfish occealaris 1 tomato clown 1 clownfish clarkii 3 damsei 1 bicolor 1 γαριδα καθαριστης 1 γαριδα κοκκινη 6 ερημιτες 1 κυπραια 1 αστεριας large 2 ανεμωνες(crispa and aurora) 3 αχινοι μεσογιακοι 8 στρομβοι μεσογιακοι 1 μυδι μεσογειακο 1 ζοοανθοι 3 σαρκοφυτα 1 open brain 3 apoikies xenia 2 coral finger mushroom frang blue ρουτινα: αλλαγη 10% εβδομαδιαιος 1-2 φορες ζωο-φυτο πλακτον (εβδομαδιαιος) 1 φορα εβδομαδιαιος "χιονι" μερα παρα μερα κατεψυγμενη διαφορα 3 φορες την εβδομαδα ταισμα ανεμωνες με γαριδα φρεσκια ή ψαρι φιλετο Μετρησεις ![]() και ακομη δυο με moon light https://www.youtube.com/watch?v=n9aGh3vkS48 https://www.youtube.com/watch?v=hIocU3CMaCU Ευχαριστω πολυ παιδια και χαρηκα που με καποιους τα ειπαμε σημερα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο Νικόλα!
Ακόμα ένα απωθημένο μου! Να δούμε αν θα καταφέρω ποτέ να κάνω ένα ριφάκι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο!!! να το χαίρεσαι.
η άγνοιά μου δεν μου επιτρέπει ούτε να φανταστώ πως θα φτιάξω ένα τέτοιο ενυδρείο. δεν πειράζει θαυμάζουμε τα δικά σας |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ.
Διαβασμα θελει και ολα γινονται...
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΓΕ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..και λεφτά
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως θελει αρκετα απο αυτα.το καλο στις μερες μας ειναι οτι η παροχη πληροφοριων μεσω των φορουμ ειναι τεραστια που σε βοηθαει να γλιτωσεις λεφτα απο λαθος κινησεις αλλα δεν παυει να εισαι με το χερι στη τσεπη.
καλη συνεχεια στη προσπαθεια και να το δεις οπως φανταζεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο !!!!
Μπράβο και από εμένα. Με τους αχινούς έχεις κανένα πρόβλημα στο βράχο....μήπως στον ξασπρίζουν ;; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι ακομη.(τους εχω 8 μηνες)
ασχολουται με την αλγη στα τζαμια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να κανω 2-3 ερωτησεις
δεν εχεις αραγωνητη ?????? αμμο εχεις ? ποια η διαφορα απο το να εχεις αραγωνητη ?
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και εχω αμμο με αραγωνιτη. Μαλλον σε μπερδεψε η ονοματολογια (Deep Sand Bed).
![]() Στα reef προτιμειτε αμμος υψηλης περιεκτικοτητας σε αραγωνιτη(live sand)ή θρυμματισμενα κοραλλια επειδη δημιουργουνται πολλακις πολλαπλασιες βακτηριδιακες αποικιες απο την κοινη χαλαζιακη αμμο.
|
||||
|
||||
![]()
UPDATE
Αλλαγη σκιμμερ με το Deltec mce 600, για καλυτερο στοκαρισμα! Στην φωτο φαινονται επισης και οι 2 ριακτορες(phosban κσι calcium) οπως και ο κυκλοφορητης vorteck mp10 σε wavemode.
|
||||
|
||||
![]()
μεγιά το καινούργιο σκιμμερ
![]() χρειάζεσαι ένα σαμπάκι φίλε με 20-40 ευρώ κολλάς ένα να κάνεις την δουλεία σου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βαλεις και στον Διαγωνισμό Νικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το εβαλα snakepanos
------------------------- κωστα οταν λες κολαω ενα τι εννοεις?
Reef-ακιας και Disk-ακιας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 06-02-13 στις 18:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πές να σου κόψουν 6 τζαμια να φτιαξεις ένα σαμπακι να τα βάλεις όλα κάτω , πες να σου κάνουν και τρυπες για υπερ και είσαι κομπλε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εκανα κατοψη με τον χωρο που εχω στο επιπλο. θα το αναρτησω να μου πειτε γνωμες. ετοιμος ειμαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
68μηκος χ 24πλατος χ 50υψος = 86lit sump
καλο ειναι? Πως να κανω τα διαμερισματα? ποσα λιτρα αντλια επιστροφης να παρω? το κυριος ενυδρειο ειναι 250λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
εγώ είμαι της άποψης να βάλεις το σκίμμερ ακριβώς εκεί που θα κατεβαίνει το νερό στο ίδιο διαμέρισμα να βάλεις θερμαντήρα και ριάκτορες και να κάνεις ένα χώρισμα για να ρυθμήσεις το ύψος του νερού στο σκίμμερ από την μία και από την άλλη να βάλεις το φλοτέρ της αυτόματης αναπληρωσης ,αντλία επιστροφής , και τα σωλινάκια της δοσομετρικής
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μεση κανε 2 χωρισματα πολυ πολυ μικρα για τα χυμικα σου
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εφτασε και η σειρα μου για εγκαίνια ξανα!!
Επειδη το ρεεφ το ετρεχα με ενα εξωτερικο φιλτρο αποφάσισα και ετοιμασα ενα sump (80 λιτρα) και θα σας κανω νεα παρουσιαση και με νεο στήσιμο (λογο του οτι εβγαλα τα damsel και το ξεστησα ολο ![]() Πριν το ανεβασω ομως θελω την βοηθεια σας. Επειδη εκανα χωρο και για καλλιεργεια αλγης αλλα δεν βρισκω στα μαγαζια, υπαρχει κανενας καλοθελητής να μου δωσει ή να μου στειλει λιγη(μια χουφτα με φτανει) αλγη chaeto (θεσσαλονικη)? Με το αζημίωτο φυσικά, ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νικο αμα δεν βρεις πες μου να σου στηλω εμεις την πεταμε καθε μηνα στα σκουπιδια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ταχυδρομικο φακελο αλληλογαφιας με σακουλακι μεσα ανθυγρο και εισαι κουκλος ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί θέλεις να βάλεις μακροάλγες βρε νίκο ;; πιο πολύ ταλαιπωρία είναι imo
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση reef 350 lt | xristosdim | Reef | 16 | 24-03-12 14:56 |
Rio 400 Reef Αναλυτικη Παρουσιαση | niar71 | Reef | 22 | 08-11-10 01:43 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Παρουσιαση nano reef dennerle 60l | gta__156 | Nano Reef | 10 | 02-03-10 16:20 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |